weekend plin de evenimente în sibiu. întâlnirea sașilor și arini fest sunt cap de afiș

Finalul de săptămână se anunță a fi incendiar. Atât în termometre, cât și în evenimente. Și asta pentru că în Sibiu se întâmplă o grămadă de lucruri ce nu trebuie ratate.

Super petreceri în Cotton Pub
Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionu sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane ”Man, i love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. Distracția continuă aici și sâmbătă seară, așa că aveți motive să vă rezervați din timp o masă în pub, la telefon 0752.268.866. Ânici tersasa pub-ului nu rămâne în liniște, pentru că vineri și sâmbătă e petrecere cu DJ Rareș.

Întâlnirea sașilor din Transilvania are loc în acest week-end la Sibiu, când sunt așteptați aproximativ 12.000 de oameni. Vor fi concerte de fanfară, parade ale portului tradițional german, lansări de carte, expoziții. Plus că la manifestare și-a anunțat prezența și Președintele României, Klaus Iohannis. Programul complet al manifestării, aici.

Festivalul berii artizanale aduce în Muzeul ASTRA cele mai interesante gusturi ale acestei băuturi. Nu e de ratat, mai ales pentru că e primul eveniment de acest gen. Ce se întâmplă acolo aflați de aici.

Faust se joacă din nou vineri și sâmbătă la Fabrica de Cultură, de la ora 19. Detalii aici.

Arini Fest aduce și în acest an filme bune ce pot fi vizionate în mijlocul naturii, în Parcul Sub Arini. Ce rulează anul acesta aflați de aici.

Sărbătoarea tuberozelor are loc în acest final de săptămână la Hoghilag. Programul complet al celor două zile cu miros de flori, aici.

Dacă aveți chef de o sărbătoare tradițională pur ardelenească, mergeți la Păuca. Timp de două zile aici vor fi concerte și multă voie bună. Programul aici.

Sâmbătă, când se anunță temperaturi caniculare, vă puteți răcori la Arena Platoș. Trebuie să depuneți ceva efort pentru că are loc întrecerea familiilor la cros, ciclism și fotbal. Detalii aici.

Și dacă după un final de săptămână atât de încărcat vreți să vă trageți sufletul, faceți o plimbare cu trăsura, sau pe jos, prin Muzeul ASTRA. Itinerariul, aici.

 

Ultima oră

Comentariul meu