bărbat reținut după ce a amenințat un polițist în sediu ipj sibiu
FOTO: arhivă

Poliţia Municipiului Sibiu a fost sesizată cu privire la faptul că, în incinta Spitalului Judeţean Sibiu – UPU, un bărbat are un comportament violent în sala de aşteptare a secţiei spitalului. Bărbatul a continuat să aibă un comportament agresiv verbal faţă de cei prezenţi şi după sosirea poliţiştilor la faţa locului şi a refuzat să işi prezinte datele de identificare, motiv pentru care a fost imobilizat şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Sibiu.

În sediul unităţii de poliţie, s-a stabilit că este vorba despre un bărbat în vârstă de 27 de ani, domiciliat în localitatea Vecerd, jud. Sibiu, sancţionat contravenţional pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare şi vulgare în unitatea spitalicească. Acesta a continuat să aibă un comportament recalcitrant, agresiv verbal şi faţă de poliţişti şi l-a ameninţat pe unul dintre agenţii de poliţie cu acte de violenţă.
Drept urmare, poliţiştii au sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu care a deschis un dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de ultraj.
În baza delegării procurorului de caz, organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu au efectuat verificări şi investigaţii în urma cărora, în data de 3 august, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu a dispus reţinerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore. În data de 4 august, suspectul va fi prezentat Judecătoriei Sibiu cu propunerile legale formulate în cauză privind săvârşirea infracţiunii de ultraj.
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii sibieni sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu