video foto – cal bătut cu cruzime și abandonat într-un șanț la tălmaciu pe dn7 (imagini cu impact emoțional)

Imagini revoltătoare ne-au parvenit joi seară de la un locuitor din orașul Tălmaciu. Omul ne-a sunat disperat pe numărul de telefon al redacției pentru a ne semnala faptul că un cal se zbate între viață și moarte.

Animalul a fost găsit joi dimineață de către Alboiu Iulian într-un șanț de pe marginea DN7 la Tălmaciu. De atunci spune că a sunat la toate autoritățile posibile, însă nimeni nu face absolut nimic și nimeni nu vrea nici măcar să îl îndrume către cineva care ar putea să salveze bietul animal.
Iulian Alboiu a apelat la Ora de Sibiu pentru a face public acest caz. ”Vă rog să ne ajutați. Nu mai știm cui să ne adresăm pentru că autoritățile la care am sunat, inclusiv la 112 nu ne ajută cu nimic. Am găsit acest biet căluț într-un șanț, mai mult decât viu. Este bătut crunt, are foarte multe răni și a fost marltratat cu cruzime. Nu știm al cui este animalul pentru că dacă aș afla atunci știu ce aș face. Suferă cumplit săracul cal”, ne-a spus acesta.video foto – cal bătut cu cruzime și abandonat într-un șanț la tălmaciu pe dn7 (imagini cu impact emoțional)Ora de Sibiu a semnalat cazul celor de la Animal Life, iar aceștia se vor deplasa în zonă pentru a vedea dacă bietul cal poate fi salvat.

YouTube video

Vă avertizăm că imaginile de mai sus sunt cu impact emoțional.

Ultima oră

Comentariul meu