Cum să scapi de caniculă în Sibiu – Plimbare prin Muzeul în Aer Liber, pe jos sau cu trăsura
Foto Cosmin Calinescu

Vineri se anunță a fi una dintre cele mai călduroase zile din această vară. Dacă vreți să scăpați de caniculă, puteți alege o plimbare pe aleile din pădurea aflată în Muzeul în Aer Liber. Sau puteți merge și cu trăsura trasă de cai.

Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului oferă vizitatorilor plimbări cu trăsura trasă de cal, prin pădure, aceasta fiind una din cele mai răcoroase atracții turistice din orașul aflat miercuri sub Cod portocaliu de caniculă, anunță Agerpres. O plimbare de o oră cu trăsura prin muzeu costă 60 de lei. Vizitatorii pot alege să se plimbe și jumătate de oră, plătind astfel jumătate din sumă.Cum să scapi de caniculă în Sibiu – Plimbare prin Muzeul în Aer Liber, pe jos sau cu trăsura
Spre deosebire de alte orașe europene, unde plimbările cu trăsurile trase de cai au fost interzise din cauza caniculei, Sibiul oferă această posibilitate de relaxare în muzeul aflat la marginea localității. Amplasat în Parcul Natural Dumbrava Sibiului, Muzeul în aer liber are un lac și peste zece kilometri de alei, fiind un adevărat „sat al satelor românești”. Vizitatorii au posibilitatea să se răcorească pe marginea lacului, să admire rațe, dar și un bac și un pod plutitor sau vadă o cherhana pescărească și chiar și o ghețărie din județul Tulcea, ultima, un loc special unde se păstra peștele în timpul iernii.

Ultima oră

Comentariul meu