terasa white rabbit nu are autorizație de funcționare pe timp de noapte. primăria sibiu confirmă oficial

Municipalitatea sibiană arată cu degetul către cei de la White Rabbit Summer. Primăria spune că cei ce dețin terasa NU AU autorizație pentru program prelungit. Aceasta e valabilă doar pentru barul din interiorul Sălii Transilvania, iar pe terasă muzica ar trebui întreruptă de la 22.00.

Primăria Sibiu a venit miercuri cu explicații legate de terasa White Rabbit Summer ce funcționează lângă Sala Transilvania. Reprezentanții primăriei afirmă că localul deține autorizație de funcționare valabilă, însă barul din incintă și terasa exterioară au regim diferit în ceea ce privește programul de funcționare, conform reglementărilor în domeniu. ”Pentru barul situat la etajul 1 al Sălii Transilvania, în interiorul clădirii, programul de funcționare avizat este între ora 8 și 6 dimineața. Conform HCL 118/2016, terasa amenajată exterior poate funcționa între ora 9-24, cu întreruperea programului muzical la ora 22 pentru a nu deranja liniștea publică”, a explicat Mirela Gligore de la Biroul de Presă al Primăriei Sibiu. În aceste condiții cei de la White Rabbit încalcă cu bună știință HCL 118/2016 și asta încă de la începutul verii, mai ales în serile de vineri și sâmbătă.
CITEȘTE ȘI: FOTO – Amenzi și de la poliția municipiului Sibiu la White Rabbit. Plângeri și de pe Școala de Înot

Minciuni și promisiuni nerespectate
Într-o declarație dată pentru Ora de Sibiu în data de 20 iulie, reprezentantul terasei White Rabbit a spus cu seninătate terasa are aprobare pentru program prelungit până la 6.00. ”Care e problema cu programul? Eu plătesc anual autorizația la Primărie, iar acesta e programul pe care l-am ales”, a spus atunci Horațiu Burjac. VEZI AICI TOT CE A DECLARAT HORAȚIU BUJAC.
VEZI ȘI: Contractul de închiriere dintre Sala Transilvania și terasa White Rabbit, verificat în amănunt de Consiliul Județean Sibiu
Încă o amendă după ce au promis că dau muzica mai încet
Deși au promis luna trecută că muzica nu va mai deranja pe cei ce locuiesc în blocurile din apropiere, pe Școala de Înot, în realitate ”minunea” a ținut câteva zile. Astfel Poliția Locală a monitorizat situația, iar în 25 iulie situația s-a repetat și s-a mai dat încă o amendă. ”În urma sesizărilor primite, Poliția Locală Sibiu a efectuat controale și verificări, aplicând în datele de 4, 18 și 25 iulie amenzi pentru tulburarea liniștii publice, prin difuzarea muzicii în afara orelor de program prevăzute de legislația locală. O amendă a fost de 500 de lei, iar celelalte două au fost în cuantum de 1000 de lei”, a mai explicat Mirela Gligore de la Biroul de Presă al Primăriei.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Ce jeg de om este acest Horatiu Bujac. Da petreceri in afara orelor din autorizatie dupa care minte cu tupeu. Chiar si cand e sub lupa autoritatilor comite aceleasi ilegalitati. Sper ca Politia Locala si Primaria Sibiu sa ingroape aceasta nulitate in amenzi si CJ sa rezilieze contractul.

  2. apai voi pe cioara de bujac il credeti…..vai mama voastra….asta jefuia bighidii cu bani prin cluburi ameninintindu-i cu un briceag(