scandal cu dosar penal la un complex din ocna sibiului. patronul acuzat de lovirea unui client

Un complex turistic privat din Ocna Sibiului s-a transformat marți seara în scena unui conflict în care fiecare parte implicată spune că are dreptate. Patronul complexului, Emil Tolciu, este acuzat de un sibian că l-a lovit doar pentru că a reclamat faptul că la dușuri nu este apă caldă. Poliția a intervenit.

A.S. este un sibian care marți seara s-a relaxat la complexul din Ocna Sibiului. La plecare, spune el, a dorit să dea jos sarea de piele la dușurile de la ieșire. Doar că apa era foarte rece. ”Atunci i-am spus portarului că apa e rece, cui să ma adresez… El a răspuns că trebuie să o las să curgă mai mult până se încălzește. Nici așa nu a funcționat, așa că am hotărât să plec acasă”, povestește A.S. Moment în care, spune sibianul, l-a văzut pe patronul complexului.
”Știam din vedere cine e, așa că i-am spus faptul că la dușuri nu e apă caldă. El a intrat în camera tehnică, de unde a pornit cel mai probabil încălzirea apei, după care îmi arată că apa e caldă. I-am spus ce credeam că a făcut, și deoarece condițiile nu au fost cele mai bune nici la la toalete, măcar niște scuze ar fi potrivite”, spune A.S.

Acuzat de lovire
A.S. povestește că acesta este momentul în care lucrurile au degenerat. ”Patronul a devenit agresiv în limbaj. A simulat că îmi dă un pumn, după care mi-a pus mâna în gât. Eu l-am lăsat în pace, m-am întors să plec. Atunci el m-a lovit cu piciorul în spate. Nici de data asta nu am ripostat. Către ieșire însă, un angajat de acolo a trecut foarte aproape de mine și mi-a dat repede un pumn în față”, spune sibianul. Atunci acesta a sunat la 112.
De partea cealaltă, patronul complexului, Emil Tolciu, spune că nici nu s-a pus problema de bătaie. ”Eu nu l-am agresat în niciun fel. El mi-a spus mie că sunt nesimțit după ce i-am demonstrat că apa e caldă. Vroia 5 lei de persoană înapoi pentru că zicea el, apa la duș era rece. I-am explicat că oricum apa de la dușuri nu intră în preț, dar până la urmă eram dispus să îi dau și banii înapoi, ca să plece. Dar a început să mă amenințe cu OPC-ul, a făcut propagandă…Atunci am pus într-adevăr mâna pe el ca să îl invit la ieșire, dar nicidecum nu se pune problema că l-am lovit”, se apără Emil Tolciu.

Poliția confirmă intervenția
Sibianul A.S a sunat la 112 și a cerut ca un echipaj de poliție să intervină în scandal. Polițiștii au venit, au luat declarații și au întocmit un dosar. ”Plângrea reclamantului face obiectul unui dosar penal instrumentat de polițiștii din cadrul poliției orașului Ocna Sibiului, dosar în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a declarat pentru Ora de Sibiu agent șef adjunct Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu