o mașină de sibiu, implicată în scandalul cristian pomohaci

Un autoturism înmatriculat în județul Sibiu, și implicit șoferul ei, sunt acuzați de transexualul Geanina că i-ar fi lovit mașina în mod intenționat.

Transexualul Geanina a dezvaluit ca imediat dupa ce a facut dezvaluiri despre preotul Pomohaci a avut un accident care l-a speriat teribil.

Transexualul a dezvaluit in urma cu cateva zile care era pretul pe care preotul Pomohaci il platea pentru o partida de amor de 30 de minute.

Acesta a declarat ulterior ca imediat dupa ce a facut aceste dezvaluiri la TV a fost implicat intr-un accident rutier. Geanina a lasat de inteles ca accidentul ar fi fost pus la cale si ca cel care conducea cealalta masina a intrat intentionat in el.
„O masina cu numar de Sibiu a intrat in mine. Da, exact cu intentie, a intrat direct in mine. Noi am venit drept inainte si ne-am ciocnit frontal”, a spus transsexualul Geanina.

Preotul Cristian Pomohaci, din judetul Mures, care este si cantaret de muzica populara, este cercetat pentru ca ar fi incercat sa corupa sexual un adolescent de 17 ani, cazul fiind preluat de Parchetul General. Totul a fost surprins intr-o inregistrare audio de 22 de minute, in care preotul incearca sa il convinga pe adolescent sa intretina relatii sexuale cu el si chiar sa mai aduca si alti tineri, potrivit stirilekanald.

La sfarsitul lunii iunie, Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia a decis ca preotul Cristian Pomohaci sa fie oprit de la slujire timp de 30 de zile, perioada in care sa isi pregateasca o aparare cu care sa vina in fata reprezentantilor arhiepiscopiei pentru a demonta acuzatiile care i se aduc de corupere sexuala a unui minor.

Sursa www.wowbiz.ro

Ultima oră

Comentariul meu