mister elucidat - cine este adevăratul autor al celei mai virale fotografii a momentului în românia
Foto - Lamborghini, site-ul oficial

Fotografia cu cele trei Lamborghini aliniate perfect după un tractor și publicată de Ora de Sibiu într-un articol devenit viral la finele lunii trecute a fost distribuită în spațiul virtual de peste 42.000 de persoane.

Cele trei Lamborghini fotografiate în coloană după un tractor în localitatea sibiană Cârțișoara, a devenit extrem de populară în România, mai ales după ce Ora de Sibiu a făcut publică imaginea.
Poza a stârnit admirația cititorilor și aceștia nu au ezitat să o redistribuie în spațiul virtual pe rețele de socializare, iar mai apoi a fost preluată de zeci de publicații naționale sau locale și de către principalele posturi de televiziune.
CITEȘTE ȘI: FOTO – Trei Lamborghini în coloană după un tractor la Cârțișoara. Poza e virală pe internet
Totuși fotografia nu aparține așa cum am fi crezut cu toții celor de la Go Visit Transilvania, cei care au publicat imaginea pentru prima dată pe Facebook. Într-un răspuns adresat către Ora de Sibiu, aceștia dezvăluie faptul că imaginea a fost realizată de fotografii de la Lamborghini, aceeiași care au realizat și superbul clip de pe Transfăgărășan, clip pe care îl puteți vedea AICI. ’’Fotografia nu este facuta de noi. Ea a fost pusă la dispoziție de Lamborghini în kitul de presă’’, spun cei de la Go Visit Transilvania.

Ultima oră

Comentariul meu