adrian tîmplaru a fost eliberat din arest după scandalul din mamaia. magistrații au pus însă o condiție

Sibianul Adrian Tîmplaru nu va rămâne în arest pentru 30 de zile, așa cum și-ar fi dorit polițiștii constănțeni. Magistrații de la Judecătoria Constanța au decis că acesta nu trebuie reținut.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța au decis luni seară că cele cinci persoane reținute de poliție în urma scandalului de duminică dimineață dintr-o parcare din apropierea clubului Bamboo din Mamaia, să fie eliberați.
Aceștia au fost puși sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, dar pentru Tîmplaru și cei implicați în încăierare emoțiile continuă. Polițiștii din Constanța continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încăierare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi port sau folosire fără drept de arme albe.
CITEȘTE ȘI: VIDEO – FOTO Povestea scandalului în care Tîmplaru a fost înjunghiat la Mamaia
Reamintim că Adrian Tîmplaru a fost implicat într-un scandal în urma căruia s-a ales cu o rană la brațul drept și a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Se pare însă că și el a ripostat după ce ar fi fost rănit și la rândul său a provocat răni unei alte persoane implicată în scandal.
VEZI ȘI: Adrian Tîmplaru înjunghiat într-un scandal la Mamaia. A fost reținut de poliție

A fost la Bamboo
Adrian Tîmplaru a mers pe litoralul românesc ca să fie prezent la ziua unui vechi prieten. Afaceristul sibian a petrecut toată noaptea în clubul Bamboo. VEZI AICI IMAGINI VIDEO DE LA BAMBOO.
Tîmplaru și alți patru suspecți au fost reținuți de polițiștii constănțeni. (CITEȘTE DETALII AICI). Luni seară au fost prezentați Judecătoriei Constanța, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. (CITEȘTE DETALII AICI). sursa foto & video: Facebook

Ultima oră

Comentariul meu