graham jarvis a câștigat pentru a șasea oară red bull romaniacs sibiu

Britanicul supranumit “Regele Carpatilor” s-a impus in a 14-a editie a Red Bull Romaniacs, cel mai dificil raliu hard enduro din lume. Mario Roman si Paul Bolton au urcat pentru prima data pe podium, clasandu-se pe doi respectiv trei, iar top 5-ul a fost completat de Manuel Lettenbichler si Travis Teasdale.

Emanuel Gyenes, singurul rider din lume care a terminat toate cele 14 editii ale Red Bull Romaniacs, a incheiat raliul pe locul doi la clasa Silver adaugandu-si in palmares cel de al patrulea podium.
Sergiu Grecu, un hunedorean crescut pentru hard enduro a castigat titlul de la clasa Bronze si este determinat ca in 2018 sa treaca la clasa Silver, unde il va astepta un traseu mult mai dur.
Graham Jarvis (locul 1 clasa Gold, Marea Britanie): “Nu imi vine sa cred, am castigat pentru a sasea oara, este mai mult decat am visat vreodata. In fiecare an traseul devine din ce in ce mai greu si toti maresc ritmul. Este o experienta incredibila. Sunt fericit ca am ajuns la finis. In ultima zi chiar m-am chinuit, nu ma deranjeaza sa recunosc ca la 42 de ani devine mai dficil sa stai patru zile la rand pe motocicleta. De-a lungul celor patru zile treci printr-o serie de stari si sunt atat de obosit incat nu vreau decat sa stau si sa ma relaxez.”

Ultima oră

Comentariul meu