gazul lui pustai a cedat în fața celor de la cfr cluj, scor 0 - 3

Gaz Metan Mediaș a jucat sâmbătă seară primul meci din cadrul Ligii întâi pe teren propriu, împotriva celor de la CFR Cluj. Elevii lui Dan Petrescu s-au impus cu scorul de 0 – 3.

Tehnicianul Cristian Pustai a început partida cu Greab,  Zderic, Khubutia, Perendija, Bușu, Danci, Bic, Buziuc, Olaru, Popovici și Golubovic. De cealaltă partea, Dan Petrescu a trimis în teren pe Vâtcă, Manea, Vincius, Mureșan, Camora, Culio, Hoban, Nouvier, Deac, Păun și Urko.

În prima parte a jocului, CFR Cluj a început cu dreptul primele 45 de minute, marcând două goluri. CFR-ul a reușit să deschidă scorul după un penalty acordat în minutul 28, după ce Filip Zderic îl faultează pe Păun, iar Emmanuel Culio marcheză după o execuție simplă. În minutul 36, Bryan Nouvier reușeste să-l învingă pe Alexandru Greab după o gafa lui Akaki Kubutia în apărarea alb-negrilor.

Repriză secundă, Gaz Metan înceracă să reducă din diferență însă fără succes. În minutul 60, CFR Cluj majorează avantajul marcând pentru 0 – 3 prin Urko Vera. Alb-negri au încercat să reducă din diferență pe tot parcursul celei de a doua reprize.

Etapa viitoare, Gaz Metan Mediaș se va deplasa la București, unde va întâlni pe data de 7 august 2017, Dinamo București. Partida este programată pentru ora 21:00 și poate fi urmărită în direct pe DigiSport, DolceSport și Look Tv.

Ultima oră

Comentariul meu