Weekend cu evenimente de top în Sibiu. Ce nu trebuie să ratați în oraș în aceste zile

Încă o lună din vara acestui an este pe sfârșite, așa că trebuie profitat la maxim, mai ales că meteorologii anunță îmbunătățirea vremii. Este timpul pentru petreceri, concerte, dar și adrenalină.

Super petreceri în Cotton Pub
Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionu sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane ”Man, i love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. Distracția continuă aici și sâmbătă seară, așa că aveți motive să vă rezervați din timp o masă în pub, la telefon 0752.268.866. Ânici tersasa pub-ului nu rămâne în liniște, pentru că vineri și sâmbătă e petrecere cu DJ Rareș.Weekend cu evenimente de top în Sibiu. Ce nu trebuie să ratați în oraș în aceste zile

ARTMania vine cu muzică, expoziții, lansări de carte, proiecții de film. Este o ediție cu totul specială, despre care puteți citi aici.

Dacă ajungeți în aceste zile în Piața Mare, merită să treceți pe la Laura, o tânără care realizează tatuaje cu henna. Povestea ei aici.

IconArts asigură nevoia culturală a acestor zile. Evenimentele au loc în tot județul, trebuie doar să alegeți din programul de aici al festivalului, sau, de ce nu, să mergeți la toate evenimentele.

Festivalul ”Sus pe muntele din Jina” are loc sâmbătă și duminică. Politicieni de la București și-au anunțat deja venirea, iar cap de afiș este concertul susținut de Cristian Pomohaci. Programul complet al evenimentului, aici. 

Un film bun nu se refuză niciodată, mai ales unul care face furori în toată lumea. Astfel de proiecții sunt pregătite la Cinema Arta, iar programul complet se găsește aici.

Ultima oră

Comentariul meu