video - șeful ipj sibiu: ’’dacă ar apărea din nou un urs în oraș, o să protejăm cetățenii. nu mă refer la faptul că îl vom vâna’’

Șeful IPJ Sibiu, Tiberiu Ivancea, a afirmat miercuri într-o conferință de presă transmisă în direct de Ora de Sibiu, că dacă ar mai apărea un urs în oraș, toate acțiunile întreprinse vor fi făcute pentru a proteja cetățenii.

Tiberiu Ivancea, șeful IPJ Sibiu, spune că singurul lucru care se va schimba ar fi faptul că nu s-ar mai vâna ursul prin tot orașul, dar măsurile de protejare a cetățenilor ar fi o prioritate în continuare. ’’O să facem acelaşi lucru pe care l-am făcut şi prima dată, adică o să protejăm cetăţenii. Noi respectăm atribuţiile, nu mă refer la faptul că îl vom vâna. Vom proteja cetăţenii şi toate măsurile pe care le vom lua vor fi de asigurarea integrităţii fizice a populaţiei. Asta este atribuţia noastră principală şi asta nu s-a înţeles niciodată. Asta trebuie să facem noi. Că vom delimita zona, vom încerca să facem un perimetru pentru ca animalul să fie capturat de către alţii care au atribuţii în domeniu…’’, a spus Tiberiu Ivancea într-o conferință de presă avută loc miercuri.

YouTube video

Urmăriți mai sus partea legată de urs, iar mai jos înregistrarea conferinței de presă. video - șeful ipj sibiu: ’’dacă ar apărea din nou un urs în oraș, o să protejăm cetățenii. nu mă refer la faptul că îl vom vâna’’Reamintim că un urs care s-a plimbat mai multe ore prin Sibiu, a fost împușcat în 12 octombrie 2016 de autorități, în curtea unei fabrici din Terezian.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Pingback: Autoritățile din Sibiu se joacă de-a „baba-oarba” cu ursul - Ziare locale 24