pomohaci, cap de afiș la festivalul ”sus pe muntele din jina”. primarul beschiu: ”vine aici pe riscul lui...”

Festivalul ”Sus pe Muntele din Jina” va avea loc în acest final de săptămână. Mii de oameni sunt așteptați în comuna de la cea mai mare altitudine din județ să vadă un film despre localitatea lor, să guste din bucate tradiționale și să asculte muzică populară.

Duminică, atunci când sunt așteptați peste 10.000 de oameni, capul de afiș al Festivalului este ținut de concertul lui Cristian Pomohaci.

Personaj controversat în această perioadă, Cristian Pomohaci va urca pe scena de la Jina, acolo unde este așteptat de câțiva ani. ”Noi am încheiat contractul de prin luna aprilie-mai. I-am contactat pe cei de la orchestra Jidvei, și ei vin cu Pomohaci. De câțiva ani oamenii îl tot cer, dar acum s-au potrivit programele”, spune Ghoerghe Beschiu, primarul din Jina.

Edilul nu se teme că Pomohaci ar putea fi huiduit. ”Nu cred că vor fi probleme, pentru că oamenii l-au tot cerut la concerte. Apoi, jinarii sunt toleranți. Aici s-a votat mai mereu de dreapta, dar când a venit domnul Ponta l-au primit cum se cuvine. Și dacă îl huiduie pe Pomohaci, el vine aici pe riscul lui, eu ce să îi fac”, spune primarul Beschiu.
Cristian Pomohaci va concerta duminică, iar programul complet al Festivalului îl puteți afla de aici.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Dar invitatia o faci pe riscul d-tale d-le primar! Murdaresti valorile traditionale ale marginimii! Unde este demnitatea mostenita de la stramosii vostrii?