accident în ungaria – trei români au murit, iar alți șase sunt răniți

Accident deosebit de grav petrecut marți după amiază în Ungaria, în apropiere de Debrețin. Trei români au murit, iar alți șase sunt răniți.

Trei români au murit, iar alţi şase au fost răniţi într-un accident produs marţi, în Ungaria, a anunţat Ministerul de Externe. Doi din cei şase români răniţi se află în stare critică şi sunt internaţi la spitalul din Debreţin, iar ceilalţi patru au leziuni mai puţin grave, a declarat pentru News.ro secretarul de stat în Ministerul de Interne Raed Arafat.
Doi dintre cei şase români răniţi în accidentul produs, marţi, în Ungaria, se află în stare critică şi sunt internaţi la spitalul din Debreţin, iar ceilalţi patru au leziuni mai puţin grave, a declarat pentru News.ro secretarul de stat în Ministerul de Interne Raed Arafat.
Raed Arafat a spus că cei şase români răniţi au fost transportaţi la spitale din Debreţin, doi dintre aceştia fiind în stare critică.
Ceilalţi patru au leziuni mai puţin grave şi au fost externaţi.
Arafat a precizat că medicii din Oradea ţin legătura cu cei de la Debreţin, pentru un eventual transfer al răniţilor în România.
De asemenea, el a spus că, dacă medicii unguri vor decide că românii pot fi transferaţi în ţară, va fi trimisă o maşină de la Oradea pentru preluarea răniţilor.

Ultima oră

Comentariul meu