update foto - accident cu șase răniți pe valea oltului, în lazaret. unul a rămas încarcerat

Traficul rutier pe DN7 – Valea Oltului a fost blocat luni dimineață pe sensul de mers Vâlcea-Sibiu, la kilometrul 244, din cauza unui accident rutier foarte grav.

UPDATE 2 – Traficul rutier s-a reluat în ambele sensuri, după aproximativ o oră.

UPDATE 1 – Un șofer de 39 de ani din bucurești este responsabil de producerea accidentului. Acesta circula spre Vâlcea, a trecut pe contrasens și s-a lovit de un autoturism condus regulamentar de un tânăr din Vâlcea.

Ultimele informații anunță că din accident au rezultat șase victime. Patru dintre ele au fost transportate la spital cu autospeciala pentru transport victime multiple, una de SMURD Terapie Intensivă și una de Ambulanța Sibiu.update foto - accident cu șase răniți pe valea oltului, în lazaret. unul a rămas încarcerat

ȘTIREA INIȚIALĂ
Din primele informații oferite de poliție este vorba de o coliziune între două autoturisme. Se pare că unul dintre acestea a pătruns pe contrasens. Este blocat sensul de mers Vâlcea – Sibiu, dar se circulă alternativ pe celălalt sens care are două benzi.
ISU Sibiu anunță că sunt cinci persoane rănite dintre care una este încarcerată. Se intervine cu o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple, o ambulantă Smurd de terapie intensivă și o ambulanță de la SAJ Cisnadie.

Ultima oră

Comentariul meu