preotul pomohaci și-a cumpărat încă o vilă la sibiu. este evaluată la peste 200.000 de euro

Cristian Pomohaci este proprietar cu acte în regulă a încă unui imobil de la noi din oraș. După ce am dezvăluit că acesta are trei case și apartamente în Sibiu, iată că mai apare în ’’peisaj’’ o a patra proprietate.

Cu cateva luni inainte sa fie acuzat de corupere de minori, Cristian Pomohaci a facut o investitie imobiliara spectaculoasa, tocmai la Sibiu.Preotul Cristian Pomohaci a reusit, de-a lungul timpului, sa investeasca sume mari in investitii imobiliare, insa nici una nu este la fel de spectaculoasa ca aceasta. La inceputul acestui an, cand nimeni nu se gandea inca la scandalul ce avea sa urmeze, Cristian Pomohaci a achizitionat o vila intr-o zona foarte buna din Sibiu, anunță stirilekanald.ro. Imobilul este situat in imediata apropiere a parcului Sub Arini si a Stadionului Municipal din localitate. Casa dispune de un teren destul de mare iar proprietatea este evaluata la peste 200.000 de euro. Inca nu se stie care va fi destinatia imobilului, cert este ca in zona sunt destul de multe pensiuni si companii care inchiriaza case.preotul pomohaci și-a cumpărat încă o vilă la sibiu. este evaluată la peste 200.000 de euroLa putina vreme dupa ce a achizitionat imobilul, Pomohaci s-a apucat de renovat, dupa cum arata si avizul eliberat de Primaria Sibiu pe 12 iunie 2017 (cu doar 10 zile inainte sa apara inregistrarea cu „victima” lui Pomohaci). Este vorba despre un certificat de urbanism prin care lui Pomohaci i se permite „amenajarea acces si construire poarta cu respectarea cumulativa a tuturor inscrisurilor de la punctul 3 – regimul tehnic”.
Certificatul a fost solicitat in numele lui Cristian Pomohaci de o anumita Dorina Duma, despre care nu stim daca are vreo legatura cu sefa Directiei de Sanatate Publica Cluj, care poarta acelasi nume.preotul pomohaci și-a cumpărat încă o vilă la sibiu. este evaluată la peste 200.000 de euro
Despre Cristian Pomohaci se stie deja ca are un apetit deosebit pentru afaceri imobiliare. El detine 8 apartamente in Cluj, in valoare de 1,2 milioane de euro. DE-a lungul timpului, el ar mai fi cumparat si vandut, in nume perosnal sau prin interpusi, si alte proprietati.

Ultima oră

Comentariul meu