foto – un mort și 16 răniți în urma unei furtuni puternice în județul bihor
Foto Arhivă

O furtună puternică de s-a abătut asupra unui camping din județul Bihor, a făcut prăpăd în urma sa. Din nefericire un om a murit.

O persoană a murit şi 16 au fost rănite, între care două grav, duminică seară, într-un camping din localitatea Bulz din Bihor, în urma unei furtuni puternice, cu grindină, potrivit secretarului de stat în Ministerul de Interne Raed Arafat, anunță News. Inspectoratul Gereral pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a anunţat, duminică seară, că 17 victime s-au înregistrat în total în urma furtunii din localitatea Bulz, judeţul Bihor, fiind vorba despre un mort şi 16 răniţi. Secretarul de stat Raed Arafat a precizat că nu se aşteaptă să mai fie alte victime, însă echipele de căutare trebuie să verifice întreaga zonă foarte bine, înnainte ca operaţiiunea să fie declarată închisă.
Reprezentanţii IGSU au anunţat, duminică seară, că în urma evenimentului de la Bulz, până la acest moment, sunt 14 victime, dintre care una decedată şi 13 rănite.
Zece persoane au fost transportate la Unitatea Primiri Urgenţe Oradea, iar trei la Huedin. ”La faţa locului s-au constiutit echipe de pompieri care verifică zona pentru a se asigura că nu sunt şi alte persoane care să necesite ajutor”, au precizat reprezentanţii IGSU.
La rândul său, secretarul de stat Raed Arafat a precizat că nu se aşteaptă să mai fie alte persoane rănite, întrucât nu au fost declarate persoane dispărute, dar pompierii treuie să caute foarte bine în întreaga zonă înainte de a declarat închisă operaţiunea.

Ultima oră

Comentariul meu