contractul de închiriere dintre sala transilvania și terasa white rabbit, verificat în amănunt de consiliul județean sibiu

Sala Transilvania este auditată de reprezentanți ai Consiliului Județean Sibiu. Neoficial, unul din motivele care au dus la începerea acestui demers este verificarea tuturor contractelor de închiriere care aduc venituri Sălii Transilvania, iar unul este vizat în special: cel cu Terasa White Rabbit.

”La Serviciul Public Sala Transilvania se desfăşoară o misiune de audit dispusă de preşedinta Consiliului Judeţean Sibiu cu privire şi la administrarea patrimoniului şi constituirea veniturilor, inclusiv din contractele de închiriere. În ceea ce priveşte derularea contractului de închiriere cu terasa White Rabbit, controlul vizează legalitatea încheierii acestuia şi respectarea clauzelor contractuale”, transmit reprezentanții Consiliului Județean Sibiu.
CITEȘTE ȘI: FOTO – Amenzi și de la poliția municipiului Sibiu la White Rabbit. Plângeri și de pe Școala de Înot
Contractul de închiriere dintre Sala Transilvania și terasa White Rabbit a fost luat în vizor de Consiliul Județean după ce zeci de sibieni care locuiesc în blocurile din apropierea terasei au depus plângeri la Consiliul Județean. Aceștia semnalau faptul că muzica de la terasă se ascultă mult prea tare și deranjează în mod constant vecinii. Astfel, ”Consiliul Judeţean Sibiu a transmis în 4 iulie 2017 o adresă către Primăria Municipiului Sibiu, în baza unei petiţii pe care un grup de 13 cetăţeni care locuiesc în municipiul Sibiu, pe strada Şcoala de Înot, bl.5A, scara B, a înaintat-o la Consiliul Judeţean. Cetăţenii sesizau că sunt deranjaţi de modul în care funcţionează terasa, respectiv de programul de funcţionare al acesteia şi de zgomotul produs. Până în prezent, Primăria Sibiu nu a comunicat un răspuns Consiliului Judeţean Sibiu.”, a răspuns Ioana Căpățînă, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Sibiu.
Cel care se ocupă de terasa White Rabbit Summer, Horațiu Bujac, a declarat zilele trecute că nu neagă faptul că de la începutul verii petrecerile au scăpat de sub control.
VEZI AICI CE A DECLARAT HORAȚIU BUJAC
Poliția Locală și Primăria Sibiu au dat un ultimatum celor de la White Rabbit și monitorizează activitatea acestora în perioada următoare.
VEZI AICI POZIȚIA PRIMĂRIEI LEGAT DE ACEST SCANDAL

Ultima oră

Comentariul meu