Un bărbat în vârstă de 40 de ani a intrat cu bicicleta pe contrasens pe drumul dintre Păltiniș și Rășinari și a fost acroșat de o mașină.

Accidentul rutier s-a produs duminică după amiază pe DJ106A, Rasinari-Paltinis. Un biciclist care cobora spre Sibiu a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un autoturism.
Echipajul SMURD de terapie intensivă mobila a intervenit la fata locului. Sunt două victime constiente, respectiv biciclistul cu policontuzii, iar a doua persoana ranita este un pasager din masna care are o contuzie la coloana. Ambele persoane au fost transportate de catre SMURD la Spitalul Județean Sibiu. Foto: arhivă

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Oare de ce biciclistii au voie sa circule pe drumurile publice, multi din ei, fara a avea habar de legilatia rutiera ? Daca are si carnet de conducere, e genul de sofer care “taie “curba… inconstienta criminala.

  2. Persoana din masina cum de are contuzie pentru ca soferul a acrosat un biciclist ? Voi va dati seama ca stirea asta , sau ma rog .. felul cum a-ti abordat-o este aiurea ?