foto – încă un sponsor a anunțat că sprijină în continuare financiar echipa csu sibiu

Compania NTN-SNR Rulmenți își reafirmă sprijinul pentru echipa fanion de baschet a orașului și continuă alături de CSU Sibiu, în viitorul sezon, cu o contribuție și mai importantă.

În urmă cu un an, NTN-SNR Rulmenți era prima companie din Zona Industrială Vest care se alătura echipei noastre, din dorința de a sprijini performanța. Culorile galben și albastru, dar și valorile comune au făcut firească dezvoltarea acestui parteneriat, astfel că astăzi a fost parafată continuarea colaborării dintre BC CSU Sibiu și NTN-SNR Rulmenți.
”După un prim <> de parteneriat cu BC CSU SIBIU, am apreciat foarte mult spiritul de echipă, atmosfera călduroasă, respectul adversarilor și bineînțeles performanța echipei în campionat. Angajații NTN-SNR Rulmenți au fost încântați de proximitatea jucătorilor și a staff-ului CSU. Și în acest nou sezon NTN-SNR Sibiu continuă parteneriatul cu echipa CSU, al cărei parcurs corespunde atât de bine valorilor Grupului NTN-SNR. Vom fi alături de voi în toate momentele frumoase care se anunță! Hai CSU!”, a declarat Patrick Moleins, Director General NTN-SNR Rulmenți.
”În sezonul competițional 2016/2017, prin conducerea sa, NTN-SNR a fost mai mult decât un partener. I-am simțit și avut alături la fiecare victorie, dar și la înfrângere, și ne bucurăm să îi avem în marea familie galben-albastră. Îi mulțumim domnului Patrick Moleins pentru prietenia și sprijinul manifestate față de echipa noastră și suntem mândri să pășim în noul sezon împreună. Anul următor partenerii noștri vor aniversa Centenarul NTN-SNR Rulmenți – 100 de ani de prezență în industria auto – și sperăm ca la finalul sezonului să putem sărbători împreună creșterea performanței, în ambele domenii”, a declarat Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu