weekend cu modă, petreceri faine și balet la sibiu - evenimentele finalului de săptămână în oraș

Începe un final de săptămână extrem de călduros, după cum anunță meteorologii. Este un week-end de vară ce oferă alternative pentru petrecerea timpului liber.

Super petreceri în Cotton Pub
Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionu sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane ”Man, i love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. Distracția continuă aici și sâmbătă seară, așa că aveți motive să vă rezervați din timp o masă în pub, la telefon 0752.268.866. Nici terasa pub-ului nu rămâne în liniște, pentru că vineri și sâmbătă e petrecere cu DJ Rareș.weekend cu modă, petreceri faine și balet la sibiu - evenimentele finalului de săptămână în oraș

Feeric Fashion Week este în plină desfășurare. Este o ediție specială, mai ales prin faptul că pe scenă va urca un model unic. Ce are deosebit, citiți aici. Designerii care vin la Sibiu și programul, aici.

Piața Mare se transformă vineri seara într-o mare scenă pentru soliștii Teatrului de Balet Sibiu. Publicul va vedea trei premiere cu care se încheie stagiunea. Despre evebiment aflați de aici.

ICONArts a început deja și se desfășoară în mai multe locații din județ. Programul complet, aici.

Expoziții ce merită vizitate sunt foarte multe deschise la Sibiu. Aici găsiți lista completă a acestor.

 

Ultima oră

Comentariul meu