foto - amenzi și de la poliția municipiului sibiu la white rabbit. plângeri și de pe școala de înot

Cei de la terasa aflată în perimetrul Sălii Transilvania au fost sancționați și de poliția Municipiului Sibiu, nu numai de către Poliția Locală. Mai mulți locuitori de pe strada Școala de Înot au depus plângeri în ultimele săptămâni din cauza muzicii care răsună noaptea de la White Rabbit.

Una dintre cele mai frecventate terase din Sibiu în perioada de vară, se lovește de un val nemaiîntâlnit de plângeri din partea celor ce locuiesc în zonă. Cei mai vehemenți sunt cei ce stau în blocurile de Școala de Înot. Oamenii au depus sesizări către Primărie, Consiliul Județean și Poliția Municipiului Sibiu și spun că weekend-urile au devenit unele cu nopți albe din cauza muzicii care răsună prea tare de la terasa White Rabbit.
După ce zilele trecute Ora de Sibiu a prezentat punctul de vedere al Poliției Locale și al Primăriei Sibiu, legat de această terasă, dar și ultimatumul dat celor ce dețin White Rabbit, acum vă prezentăm încă două dovezi ale faptului că oamenii ce locuiesc în apropiere sunt la capătul răbdării.

CITEȘTE AICI DESPRE SCANDALUL DE LA WHITE RABBIT

Primăria le spune oamenilor că terasa are program până la 24.00
În unul din răspunsurile remise către cei ce au depus sesizări către autorități din cauza muzicii care răsună prea tare de la White Rabbit, șeful Serviciului de Autorizare și Control din cadrul Direcției Economice a Primăriei Muncipiului Sibiu, spune negru pe alb că programul de funcționare al terasei ar trebui să fie ’’zilnic între 9.00 – 24.00, iar programul muzical se va întrerupe la ora 22.00’’. foto - amenzi și de la poliția municipiului sibiu la white rabbit. plângeri și de pe școala de înotMai mult aceasta recomandă oamenilor să sune la Poliția Locală dacă muzica va mai fi dată tare pe viitor.

Două amenzi și de la Poliția Municipiului Sibiu
Pe lângă amenzile primite de la Poliția Locală, cei de la White Rabbit au fost sancționați și de către Poliția Municipiului Sibiu. Astfel s-au aplicat două amenzi de 200 de lei administratorului localului.
’’La nivelul Poliției Municipiului Sibiu – Biroul Ordine Publică au fost înregistrate două reclamații, în data de 27.06.2017 și 04.07.2017, privind tulburarea liniștii publice prin volumul ridicat al muzicii la ore târzii pe terasa localului „White Rabbit” situat lângă Sala Polivalentă Transilvania Sibiu. În urma acestor reclamații administratorul localului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 200 lei, conform art. 2 pct. 25 din Legea 61/1991 republicată’’, se arată într-o comunicare oficială a IPJ Sibiu, remisă către Ora de Sibiu.foto - amenzi și de la poliția municipiului sibiu la white rabbit. plângeri și de pe școala de înot

Bujac spune că muzica nu va mai deranja pe nimeni
Cel care se ocupă de terasa White Rabbit Summer, Horațiu Bujac, a declarat zilele trecute că nu neagă faptul că de la începutul verii petrecerile au scăpat de sub control.
VEZI AICI CE A DECLARAT HORAȚIU BUJAC
Poliția Locală și Primăria Sibiu au dat un ultimatum celor de la White Rabbit și monitorizează activitatea acestora în perioada următoare.
VEZI AICI POZIȚIA PRIMĂRIEI LEGAT DE ACEST SCANDAL
Rămâne de văzut cum va evolua situația și dacă cei de la White Rabbit se vor conforma, iar volumul muzicii va fi unul mai mic, în așa fel încât cei ce locuiesc în apropiere să nu mai fie deranjați.

Ultima oră

Comentariul meu