foto - carrefour a redeschis al doilea magazin billa remodelat la sibiu

Noul Market Sibiu Bulevardul Victoriei și-a întâmpinat clienții miercuri, începând cu ora 07:00.

Grupul Carrefour a redeschis azi al 2-lea magazin BILLA remodelat, situat in Sibiu, Judetul Sibiu. Noul MARKET Sibiu Bd. Victoriei și-a întâmpinat azi clienții, oferindu-le acestora: sute de produse mai ieftine si peste 3.400 de produse noi. Astfel, grupul Carrefour numara in prezent 176 de supermarketuri Market. Noul Market Sibiu Bd. Victoriei isi asteapta clientii cu produse proaspete, de la fructe și legume sau carne fragedă la prețuri avantajoase, până la o paletă imbogățită de produse alimentare și nealimentare pentru întreaga familie.

foto - carrefour a redeschis al doilea magazin billa remodelat la sibiuPeste 2.400 de produse alimentare noi si peste 900 de produse nealimentare au fost introduse in gama, cuprinzand atat articole permanente cat si articole sezoniere: electronice, electrocasnice mici, gradinarit, menaj si textile.
Acum, noul Market este mai confortabil, cu un acces mai usor si cu o vizibilitate mai mare asupra produselor. Magazinul propune clientilor produse proaspete, refrigerate, mic dejun, snacking, bacanie, bauturi, cosmetice, detergeti si produse pentru intretinerea casei. In plus, noul concept ofera clientilor posibilitatea de a cumpara articole textile, de menaj, de sezon si electronice si electrocasnice mici. foto - carrefour a redeschis al doilea magazin billa remodelat la sibiuMai mult decat atat, cele mai atractive promotii ale saptamanii vor putea fi gasite chiar la intrarea in magazin, in „zona rosie”. „Noul Market si-a propus sa imbine tot ce este mai bun din Billa si din Market si sa vina in intampinarea clientilor săi fideli cu sute de preturi mai mici. Astfel, începând de azi, clientii nostri se vor putea bucura de aceleasi avantaje ale cardului de fidelitate, putand inlocui Billa Card Plus cu noul Card Plus, solicidandu-l in magazin la punctele special amenajate”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing & Comunicare, PR & Solidaritate, Dinamică Comercială & Pricing Carrefour România.foto - carrefour a redeschis al doilea magazin billa remodelat la sibiuDate cheie despre Market Sibiu Bd. Victoriei:
1.Adresă: Bd Victoriei, nr. 42, Sibiu, judetul Sibiu
2.Orar magazin:
•Luni – Sambata: 07:00-23:00
•Duminica: 08:00-22:00
3. Gama de produse: 9.354
4. Suprafața magazinului: 963 m²
5. Locuri de munca nou create : 33
6. Locuri de parcare : 15
7. Transport : autobuzele 5 si 17
7. Contact magazin:
•Tel.: 0269.250.359

Ultima oră

Comentariul meu