reduceri mari, oferte și surprize la shopping city sibiu. poftiți la summer sale party

Sâmbătă, 22 iulie, la Shopping City Sibiu va alea loc Summer Sale Party, o petrecere dedicată sezonului de reduceri, în cadrul căreia vor avea loc prezentări de modă, activități distractive pentru copii și alte surprize.

În plin sezon de reduceri, magazinele din Shopping City Sibiu îi așteaptă pe vizitatori cu cele mai în vogă articole vestimentare de vară la prețuri speciale, iar special pentru Summer Sale Party, Benvenuti va acorda un discount suplimentar de 10%, care se aplică atât articolelor aflate deja în campania de reduceri, cât și celor cu preț întreg.

Pe 22 iulie, începând cu ora 16:00, va avea loc o prezentare de modă cu ținute din magazinele Shopping City Sibiu. Prezentarea va include articole de femei, de bărbați și de copii, de la C&A, Kenvelo, Lashez, Lee Cooper, Mustang, Poema, Takko, Just Kidding, Noriel și Deichmann, iar între defilări se vor organiza concursuri cu premii instant care vor fi oferite câștigătorilor pe scenă, de la Lashez, Kenvelor, Lee Cooper, Just Kidding și Noriel.

La Summer Sale Party de la Shopping City Sibiu, copiii vor avea parte de activități de divertisment, cum ar fi probe de îndemânare și coordonare, concursuri de ștafetă, sfoara piraților, Twister, Limbo și mai multe jocuri de cabană, între orele 15:00 – 16:00. Copiii care își doresc să își exploreze latura creativă vor putea crea tablouri cu semințe și orgiami, în cadrul wokshopului care va avea loc între 10:00 – 13:00. Distracția va fi întreținută de un îndrăgit perosnaj din desenele animate, Mikey Mouse, alături de care ei vor modela baloane și vor avea parte de face painting.

O altă surpriză organizată de Shopping City Sibiu este Gravity Room-ul, de care vizitatorii se vor bucura între 20 și 23 iulie, sfidând gravitația, iar experiența va rămâne o amintire frumoasă și amuzantă prin pozele printate, de care se pot bucura toți clienții. Gravity Room este un spațiu care imită realitatea, fie un peisaj sau o încăpere, dar în care obiectele sunt așezate împotriva gravitației astfel încât pozițiile în care doritorii pot face pozele sunt foarte haioase.

Cu ocazia Summer Sale Party, Shopping City Sibiu a pregătit vouchere de cumpărături pentru toți cei care fac cumpărături în centrul comercial pe 22 iulie. Astfel, sunt pregătite 300 de vouchere a câte 50 lei pentru cumpărăturile de minumum 200 lei din orice magazin, pe un singur bon fiscal emis în 22 iulie și 300 de vouchere a câte 15 lei la Business Cafe pentru cumpărăturile de minimum 50 lei pe un singur bon fiscal emis în 22 iulie. Voucherele pot fi ridicate de la Info Point, pe 22 iulie, în intervalul 10:00 – 22:00, iar câștigătorii le vor putea să le folosească pentru cumpărăturile făcute în magazinele Shopping City Sibiu.

Parteneri ai Shopping City Sibiu în organizarea Summer Sale Party sunt Kenvelo, Lashez, Lee Cooper, Just Kidding și Noriel.

Mai multe informații despre ofertele și evenimentele care au loc la Shopping City Sibiu sunt disponibile pe website-ul www.shoppingcitysibiu.roși pe pagina de Facebook www.facebook.com/shoppingcitysibiu/.

Ultima oră

Comentariul meu