update - reclamații și amenzi la white rabbit summer. poliția locală sibiu monitorizează terasa

Una dintre cele mai populare locații de vară din Sibiu a intrat în vizorul autorităților locale în ultimele săptămâni. Mai mulți locuitori din zonă au sesizat poliția locală pentru că mai ales în weekend muzica se aude foarte tare. Cei de la White Rabbit Summer au primit și două amenzi.

UPDATE – Reacția celor de la White Rabbit
Horațiu Bujac nu neagă faptul că de la începutul verii petrecerile au scăpat de sub control. Vezi aici reacția acestuia.

ȘTIREA INIȚIALĂ
White Rabbit Summer a devenit în ultimele două luni una dintre cele mai populate terase din oraș. Locația aflată în perimetrul Sălii Transilvania și vizavi de Centrul de Afaceri atrage multă lume în zilele de weekend, atunci când aici au loc petreceri ce se încheie în zori.
Mai mulți cititori Ora de Sibiu ne-au semnalat faptul că muzica se aude extrem de tare mai ales vinerea și sâmbăta, iar din acest motiv nu pot să doarmă. ’’Vă rugăm să ne ajutați. Nu mai știm ce să facem. Vinerea și sâmbăta e îngrozitor. Se aude și cu geamul închis. Am sunat și la poliție. Au mers acolo, iar după ce au plecat după 15 minute, iar au dat muzica tare…’’, ne-a scris o sibiancă ce locuiește în unul din blocurile din zona Sălii Transilvania.
CITEȘTE ȘI: Patronul terasei White Rabbit despre scandalul în care e implicat. A facut o promisiune
Amenzi de la poliția locală și plângeri. Una e de la Consiliul Județean
Primăria Sibiu a confirmat într-o adresă remisă către Ora de Sibiu că la Poliția Locală au fost sesizate mai multe lucruri legate de terasa White Rabbit Summer. Una dintre sesizări a venit chiar de la Consiliul Județean Sibiu, cel care are în subordine Sala Transilvania, instituție care de altfel deține terenul pe care este amplasată această terasă. ’’Poliția Locală Sibiu a primit trei sesizări cu privire la nivelul sonorului muzicii și nerespectarea programului de funcționare al acestei terase. Două sunt din partea cetățenilor și una din partea Consiliul Județean Sibiu, proprietarul terenului pe care este amplasată terasa’’, a explicat Mirela Gligore, Sef Serviciu Comunicare, Relații Externe și Marketing la Primăria Municipiului Sibiu.

Două amenzi de 1.000 de lei
Mirela Gligore spune că de altfel Poliția Locală a aplicat și două amenzi pentru neregulile găsite. ’’Ca urmare a verificărilor, Poliția Locală a aplicat două sancțiuni contravenționale, în 4 și respectiv 17 iulie, în valoare de 1000 lei fiecare, pentru nerespectarea programului prevăzut în acordul de funcționare, contravenție prevăzută în HCL 118 / 2016’’, a mai explicat aceasta.

Administrator chemat la discuții. Le-au dat un ultimatum
Poliția Locală nu s-a oprit aici. Reprezentanții acesteia au chemat la discuții pe cei de la White Rabbit Summer și vor monitoriza terasa pentru a se vedea dacă aceștia se conformează și intră în normalitate. ’’A avut loc și o discuție cu administratorul societății la sediul Poliției Locale. I s-a pus în vedere acestuia că trebuie să ia măsuri pentru a respecta programul de funcționare avizat și liniștea publică. Poliția Locală va monitoriza terasa pentru a verifica conformarea cu aceste dispoziții’’, a mai spus Mirela Gligore. Rămâne de văzut dacă lucrurile se vor liniști și cei de la White Rabbit Summer se vor conforma. Urmăriți mai jos imagini video surprinse la una din petrecerile de pe terasă, la ore mult trecute de miezul nopții.

YouTube video

Foto: Facebook – SummerTerraceSibiu

Ultima oră

Comentariul meu