Reacția celor de la White Rabbit despre scandalul în care sunt implicați. Au facut o promisiune

Terasa White Rabbit de lângă Sala Transilvania este implicată în ultimele săptămâni într-un scandal al plângerilor și amenzilor. După ce poliția de la Ordine Publică și cei de la Poliția Locală au venit de mai multe ori la terasă chemați de cei care locuiesc în zonă, patronul lasă capul jos și promite că nu se mai repetă.

Horațiu Bujac nu neagă faptul că de la începutul verii petrecerile au scăpat de sub control. ”Recunosc că muzica a fost câteodată cam tare, și probabil fiind vară, iar oamenii stau cu geamurile deschise, se aude și la ei și îi deranjează. A venit poliția la noi de câteva ori, am primit și amenzi, dar am promis că o să țin lucrurile sub control și nu o să mai fie probleme. M-am întâlnit cu reprezentanții de la poliția de proximitate, am discutat și ne aflăm în perioada de monitorizare”, spune Horațiu Bujac.
CITEȘTE AICI DESPRE SCANDALUL DE LA WHITE RABBIT
Acesta spune că un reprezentant de la Agenția de Mediu a făcut o măsurătoare a nivelului de zgomot, iar acesta este aproape imperceptibil. ”Am făcut măsurătoarea la 1 noaptea, iar rezultatul a arătat că zgomotul celor câteva mașini care au trecut prin zonă acopereau zgomotul muzicii”.
Programul de funcționare al terasei este stabilit prin autorizatia de funcționare emisă de Primăria Sibiu, program care se extinde până la 6 dimineața. ”Care e problema cu programul? Eu plătesc anual autorizația la Primărie, iar acesta e programul pe care l-am ales”, spune Horațiu Burjac.

Ultima oră

Comentariul meu