made in sibiu: aplicația inteligentă care te scapă de durerile de dinți - poți și tu să o testezi

Ai probleme cu dinții și ai nevoie de un stomatolog? Acum nu mai trebuie să bați drumul până la un cabinet stomatologic sau să suni, pentru că o echipă de antreprenori sibieni au dezvoltat o aplicație care le face viața ușoară atât pacienților cât și medicilor stomatologi.

StomaLink conectează pacienții cu medicii stomatologi intuitiv și foarte simplu. Dacă ai o problemă cu dinții, e foarte simplu să îți descarci aplicația StomaLink, cauți stomatologul tău sau un alt stomatolog care corespunde criteriilor tale de căutare (locație, specializare, nume clinica) și soliciți o cerere de programare. Odată creată programarea, stomatologul este notificat în timp real asupra solicitării iar pacientul primește un mesaj de confirmare a programării.

Aplicația îți va reaminti de programare și ulterior vei păstra foarte simplu legătura cu medicul tău stomatolog.

Agenda inteligentă a stomatologilor

Dacă pentru pacienți aplicația StomaLink oferă un mod facil de a contacta un stomatolog și de a se programa, pentru medicii stomatologi reprezintă un mod eficient de organizare a timpului. Dispar timpii morți, nu mai există pacienți care uită de programare și nici telefoane pentru programări. Totul se desfășoară transparent, prin intermediul aplicației StomaLink. De asemenea, stomatologii au acces la platforma web a aplicației, de unde administrează foarte simplu istoricul pacienților, programările, urgențele și relația cu pacienții. StomaLink este practic pentru stomatologi o perfectă agendă de organizare, care acoperă toate necesitățile unui cabinet sau ale unei clinici stomatologice, oferind cea mai simplă și accesibilă interacțiune cu pacienții prin intermediul modulului de mesaje chat.

Creată pe nevoile pacientului

Echipa StomaLink vrea să revoluționeze relația pacient – medic stomatolog și afirmă că ideea aplicației a venit ca urmare a experiențelor trăite ca pacienți: ”Este vorba de nevoia  pacientului de a avea acces la informații cum ar fi istoric, documente, radiografii, notificări asupra programărilor și de a comunica direct cu medicul său, eliminând o parte din barierele existente de comunicare” explică dezvoltatorii aplicației.

StomaLink ajută și la creșterea nivelului de conștientizare a prevenției, deoarece pacientul este notificat automat prin intermediul aplicației după 6 luni de la ultima vizită asupra faptului că este timpul pentru controlul periodic. Practic StomaLink e un instrument de management al relației medic – pacient.

Aplicația a fost lansată în luna aprilie și are peste 10.000 de programări înregistrate prin aplicație.

Aplicația pentru pacienți se poate descărca gratuit de aici (http://app.stomalink.ro/#/download) în timp ce stomatologii pot testa gratuit platforma aici http://app.stomalink.ro/#/account/register-menu.

Dacă ai nevoie de un dentist, te asigurăm că merită să încerci aplicația, pentru că astfel vei găsi rapid și simplu un stomatolog care să răspundă criteriilor tale de selecție. Ca medic stomatolog vei descoperi că StomaLink este o unealtă indispensabilă, creată special pentru a răspunde nevoilor tale de gestionare facilă a relației cu pacienții.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu