VIDEO – Fiul lui Maricuța s-a făcut de râs în cel mai tare club de fițe din Mamaia

Odrasla fostului edil din Șelimbăr nu se dezminte. După ce a fost prins beat la volan și a fugit de poliție, Radu nu a avut bani îndeajuns pe card ca să achite o notă de plată în clubul Loft din Mamaia.

Fiul lui Daniel Maricuța, fostul primar al comunei Șelimbăr nu a avut bani pe card ca să achite nota de plată weekend-ul trecut în clubul Loft din Mamaia. Cei de la cancan.ro l-au filmat pe Radu Maricuța în timp ce făcea chetă de la prietenii cu care a mers în club, ca să plătească consumația de la masa sa. Un bodyguard a stat lângă Maricuța Junior, până ce acesta a strâns toți banii necesari achitării consumației.

VIDEO – Fiul lui Maricuța s-a făcut de râs în cel mai tare club de fițe din Mamaia
La începutul lui iunie 2017, Radu Maricuța a avut o alcoolemie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fugit atunci de poliție, dar a fost prins după câțiva kilometri. S-a ales cu dosar penal. foto: Twitter

’’ După ce a comandat la LOFT mai multe roabe de vin, Radu Maricuţa s-a trezit la final că nu are bani să le plătească! Cardul său nu avea suficiente fonduri pentru a acoperi nota de câteva mii de lei, aşa că salvarea a venit de la un prieten, care a achitat nota de plată din club’’, scriu cei de la Can Can. Urmăriți imaginile video filmate cu o cameră ascunsă AICI.

Ultima oră

Comentariul meu