media music awards aproape mutat din sibiu. se lansează un alt mare proiect

Cel mai cunoscut eveniment muzical din România și din Sibiu totodată, Media Music Awards, este la un pas de a fi mutat din Sibiu. Impresarul Tiberius Marian anunță lansarea Sibiu Fest, un eveniment similar MMA-ului, pentru 9 septembrie.

Într-un material publicat pe oradesibiu.ro despre cel mai cunoscut impresar muzical din Sibiu, Tibi Marian a dat de înțeles că evenimentul Media Music Awards nu se va mai ține cel mai probabil la noi în oraș.
Tiberiu Marian este cel care a demarat proiectul Media Music Awards de la zero. ”Eu am gândit aceste premii musicale de la început. De la cum arată scena, la modelul premiilor, la felul în care intră artiștii pe scenă, absolut tot”, spune Tiberiu. Prima ediție a MMA a avut loc în 2012, fără niciun suport financiar din partea municipalității. media music awards aproape mutat din sibiu. se lansează un alt mare proiect”Prima ediție am făcut-o cu ajutorul partenerilor și cu bani de acasă. Am vrut să demonstrez prima dată ce pot să fac și apoi să cer bani”.
CITEȘTE ȘI: Povestea celui mai cunoscut impresar din Sibiu – Tibi Marian, dezvăluiri despre artiștii de top din România
De cinci ani MMA a devenit o emblemă a Sibiului, dar din acest an s-ar putea muta în alt oraș din țară. ”Am avut un contract cu partenerii cu care am organizat evenimentul, contract care a expirat. Până acum am făcut ce am putut ca acest eveniment să se țină la Sibiu. Încă suntem în discuții dacă edițiile viitoare se vor ține tot aici sau în altă parte”, dezvăluie Tiberiu.media music awards aproape mutat din sibiu. se lansează un alt mare proiectDacă MMA este în pericol să plece din Sibiu, Tiberiu a pregătit un plan B pentru orașul său natal. În 9 septembrie se va ține în Piața Mare Sibiu Fest. Este un concert la prima ediție, la care vor veni 20 de artiști. Va fi grandios”, promite Tiberiu. CITIȚI AICI și alte dezvăluiri făcute de Tibi Marian.

Ultima oră

Comentariul meu