foto - un tânăr din sibiu a primit un inel de la preotul pomohaci. ’’vroia să facem dragoste’’

Scandalul sexual în care este implicat preotul și totodată cântărețul Cristian Pomohaci ia amploare. Cel care este acuzat că ar fi făcut sex cu un minor, mai primește o lovitură sub centură.

Pomohaci primește o lovitură nouă în scandalul mediatic în care este implicat. Un nou martor a povestit detalii şocante despre interacţiunea sa cu omul bisericii. Mai exact, în cadrul emisiunii „Acces Direct“ de la Antena 1 de luni, un tânăr de 28 de ani pe nume Andrei, originar din Sibiu, a dat detalii şocante despre avansurile pe care i le-ar fi făcut Cristian Pomohaci. De asemenea, el a avut curajul necesar să spună totul în direct, dar şi să îşi arate chipul. „Am 28 de ani şi sunt din Sibiu. Am vrut să văd cu ochii mei, d-aia am acceptat. Da, nu e normal să oferi un inel unui bărbat. (…). Chiar şi maică-mea m-a certat, pentru că şi ea îl iubeşte, mi-a spus că de ce mă bag eu. Da, am dovezi, dar o să le dau mai târziu“, a mărturisit Andrei, citat de Can Can.foto - un tânăr din sibiu a primit un inel de la preotul pomohaci. ’’vroia să facem dragoste’’
„Cred că părintele îşi dorea să facă dragoste cu mine. Ar fi vrut să aibă mai mult cu mine, dar a văzut că n-am acceptat. Vorbea pe Messenger cu el, pe cameră şi eu trecând întâmplător pe acolo, m-a observat şi a spus: «Cine e băiatul brunet?», adică către mine: «Că e drăguţ, că îi place, că vrea numărul meu.». Şi într-un final i-am dat numărul şi din seara aceea vorbim. Adică, am vorbit până acum o lună. Cam o lună şi ceva am vorbit. Mai multe şi lucruri intime. Că vrea să mă cunoască mai bine. Să facem dragoste“, a mai adăugat Andrei.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Vai dar ce baiat dragut, o adevarata atractie. Cred ca parintele l-a confundat cu Satana si nu a vrut sa faca dragoste… s-a intepretat gresit… a vrut doar sa-l f*ta-n cur. Mi se pare o mediatizare atat de falsa intreaga poveste, o umilire a unui parinte care a ajutat o groaza de oameni sa treaca peste momente grele… Doamne ajuta si iarta-i pe toti.

    1. Foarte bine spuneti ! Eu as intreba despre biografia unor asemenea insi – dacachiar vor sa se evidenteze, eventual dupa culoarea pilii !!!???