băieții de la youme at six concertează în sibiu la artmania

“Așteptăm primul nostru concert în România! Niciunul dintre membrii trupei nu a mai fost vreodată în România. Nic imăcar în vacanță! Vom folosi această oportunitate pentru a experimenta cât mai mult din cultura acestei țări. Îi așteptăm pe toți fanii noștri la Sibiu. Va fi un concert excelent. O bună ocazie să ne facem și alți fani, spun cei de la You me at Six, care vor cânta pentru prima dată pe o scenă românească sâmbătă, 29 iulie, la Festivalul ARTmania. Staruri ale noului val înMarea Britanie, considerați cea mai bună trupă live engleză, You Me At Six își anunță, printr-un turneu mondial, cel de-al cincilea album de studio, “Night People”, lansat în luna ianuarie a acestui an.

„In New Music We Trust”.You Me At Six a avut un succesuriașanulacestaînturneulprogramatînMarea Britanie. Seriaconcertelor din primăvară a înregistrat un record de vânzări, performanță care i-aurcat rapid peprimullocînMusic Week’s UK Ticket Charts. Uriașulsucces a culminat cu un record absolut, înregistratla concertulde la O2Shepherd’s Bush Empire, care a fost sold-out îndoartrei minute. Și-aucâștigatreputația de rockeriplini de forțășisuntrecunoscuțidreptunadintrecelemaibunetrupelive dinMarea Britanie. Turneelelorsuntînîntregime sold-out,fie căspectacolulestepe Wembley Arena saupe O2, suntinvitațiîncelemaivizionateemisiuni ale momentuluișirămânpeprimelelocuriîntopurilestațiilor radio. Noul album, – foarteanticipatul “Night People” -, a avutdarul de a le aduceîncășimaimultăpopularitate, consolidându-le statutul de staruri ale nouluival rock britanic. Albumul afostînregistrat la Nashville, la Black Bird Studios, încolaborare cu faimosulJacquire King, unproducătorlaureat cupremiului Grammy, colaborator al unormariartiști, precum Kings of Leon sau James Bay. “Night People” a fostmixat de Andrew Scheps, care s-a ocupat, de-a lungulcarierei, de Black Sabbath sau Red Hot Chilli Peppers.

You Me At Six au un stilinconfundabil, chiardacăuniigăsescîn AND-ullorcevaurmelăsate rock-ulamerican, de la Blink-182, la Incubus sau Thrice, bachiarșiinfluențe pop-country-rock. Toatesunt, însă,redefinite,într-o abordarepersonală, plină de forță, contemporană. “Take of Your Colors”, albumullor de debut, a fostlansatîn 2008 și le-a adus o nominalizarepentrutitlul de ceamaibunătrupăbritanică, premiupe care l-au ratat. Au primitacesttitluîn 2011, pentru single-ul “Byte My Tongue”, lansatîncolaborare cu Oliver Sykes. Au fostaplaudațiînJaponia, în Europa sauînStatele Unite, iaranulculeglauriipentrucel de-al cincileaalbum de studio, “Night People”. Un album colorat, variind de latonurisumbre, apăsătoare, cătrenuanțesenine, pop rock, hard rock șichiarrock’n’roll.Albumul a intrat direct pe locul trei în topurile britanice și pe primul loc în Noua Zeelandă.

Ultima oră

Comentariul meu