video – cine sunt cei doi traficanți de droguri arestați la sibiu. i-au prins în parcare la mall

Edison State și State Grigore, ambii domiciliați pe raza comunei Șelimbăr, au fost ridicați de polițiști exact în momentul în care încercau să vândă drogurile în parcarea de la Sibiu Shopping City. Este vorba de tatăl (Edison) și fiul acestuia (Grigore), cei doi fiind prinși în flagrant de DIICOT.

State Grigore și State Edison intenționau să vândă o cantitate de 50 g de cocaină la prețul negociat de 3700 Euro și 125 de comprimate de ecstasy (MDMA) la prețul negociat de 5000 lei. Organele de urmărire penală au intervenit și au procedat la imobilizarea inculpaților în momentul în care se cântăreau substanțele pe care aceștia le comercializau, respectiv 127 de comprimate pătrate de culoare verde având ștanțat de una dintre fețe simbolul ‘peace’, iar pe cealaltă față textul ‘peace’, reieșind a conține MDMA și aproximativ 50 grame de cocaină, substanță pulverulentă de culoare alba cristalizată.video – cine sunt cei doi traficanți de droguri arestați la sibiu. i-au prins în parcare la mall
Totodată, asupra acestora au mai fost identificate încă 12 (doisprezece) plicuri artizanale de culoare albă care conțineau fragmente vegetale de culoare maro, despre care sunt indicii că reprezintă tot substanțe stupefiante.
Cu ocazia perchezițiilor efectuate la domiciliul acestora au mai fost identificate și alte substanțe stupefiante: un comprimat de culoare verde de același tip cu cele comercializate, muguri de cannabis introduși într-o pungă de plastic ascunsă într-un butoi de plastic de culoare albastră, 2 pachețele din hârtie împăturite, conținând masă vegetală de culoare maro de aceleași gen cu cea găsită asupra acestora cu ocazia flagrantului.
De asemenea au fost identificate și ridicate sumele de 1345 Euro și 1000 lei.video – cine sunt cei doi traficanți de droguri arestați la sibiu. i-au prins în parcare la mall

Pe mână cu un alt traficant aflat în pușcărie
Din cercetările efectuate în cauză s-a reținut că drogurile de mare risc fuseseră procurate și ascunse anterior la domiciliul din Șelimbăr de către un alt inculpat — State Mathias, care, deși arestat preventiv anterior, în data de 30.06.2017, pentru comercializarea acelorași tip de droguri împreună cu o altă persoană, le-a indicat sus-numiților (fratele și tatăl lui) locația unde se aflau ascunse, pentru ca aceștia să procedeze la comercializarea lor (întocmind în acest sens și o schiță detaliată identificată la percheziția domiciliară).
În noaptea de 14/15.07.2017, procurorii DIICOT — Biroul Teritorial Sibiu, au dispus reținerea pentru 24 de ore față de inculpații State Grigore și State Edison, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc.

YouTube video

Fiul în arest la domiciliu, tatăl în arest 30 de zile
În data de 15.07.2017 au fost prezentați Tribunalului Sibiu cu propunerea de arestare preventivă, față de inculpatul State Edison dispunându-se arestarea preventivă pe o perioadă de 30 zile, iar față de inculpatul State Grigore dispunându-se măsura arestului la domiciliu. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale. Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Ultima oră

Comentariul meu