Cindrea, decizie DURĂ după plecarea din PSD Sibiu. Spune că e irevocabilă

Ioan Cindrea, fosta imagine marcantă a PSD Sibiu s-a retras de ceva vreme din toate aspectele vieții publice. După ce a fost demis din funcția de președinte al Consiliului Județean Sibiu, Cindrea a mai apărut în public o singură dată. Acum, nu mai dorește să vorbească despre anii pe care i-a petrecut în viața politică.

Pentru prima dată de când a renunțat la toate funcțiile publice, Ioan Cindrea a declarat totuși ceva presei. Contactat de Ora de Sibiu, Ioan Cindrea a spus că ”Nu mai sunt o persoană publică. Nu mai doresc să dau niciun interviu. Mi-au ajuns 25 de ani de politică, așa că de acum nu mai vreau să dau nicio declarație”.

Mandatul lui Ioan Cindrea de președinte al Consiliului Județean Sibiu a încetat înainte de termen, în martie 2016, ca urmare a condamnării sale definitive la închisoare cu suspendare pentru că și-a angajat soția la biroul său parlamentar pe perioada cât a fost deputat.
De atunci, Cindrea s-a retras din toate funcțiile publice: cea de consilier județean, apoi candidatura sa pentru Parlamentul României a fost respinsă, iar ca urmare a demisionat din funcția de președinte al PSD Sibiu.

De atunci, singura apariție la un eveniment oficial a fost participarea la ceremonia de învestire a prefectului Radu Lucian.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu