COMA vine la ArtMania și își lansează cel mai recent album

Trupa COMA vine la Festivalul ARTmania pentru mult-așteptata lansare de la Sibiu a albumului “Orizont”! “Cel maifrumos album din lume”, și unul dintre cele mai bune materiale discografice ale anului,spune povestea trupeiCOMA ş ileagă într-un fir de basm toate emoțiile trăite de cei șase muzicieni în toți acești ani.

Printrecelemaibunetrupelive dinRomânia, COMA a primitaplauzeînîntreagațară, într-o serie de concertememorabile! UrmeazăSibiul! Albumul„Orizont”, în variantele CD și vinyl, vor fi disponibile în perioada festivalului, 28-29 iulie. COMA promite o repriză rock în forță în Piața Mare din Sibiuvineri, 28 iulie, de la ora 19.00. După concert,începând de la ora 20.00, membrii trupei își așteaptă fanii la o sesiune de autografe,la spațiul special amenjat în zona FOH!

“Ne bucurămsălansămnoul albumși la ARTmania! Peaceeasiscenă cutrupemari, Devin Townsend sau Lacuna Coil! O să fie o nebunie! Ne vedem la Sibiu!”, spun membriitrupei. Orizont, unuldintrecelemaiaclamatedintrealbumele rock ale anului, reuneştepiesecunoscute, de la „Celmaifrumosloc de pe pamânt”, până la „Document” sau „Un semn”, alături de excelentecompozițiinoi, cu mesajeputerniceși un mix de stilurivariind de la metalcore la alternative.Tobeasincronice, un dansînnebunitor de chitarăsauinserții electro – noul albumeste o revelațieșia fostaplaudat de fanii din întreagațarăîntr-o serie de concertememorabile. Proapătlansatele „La hotar” şi „Orizont”sunt o împletireîntresensibilitateşiputere, o alternanțăîntre poetic şimasculin. De altfel, contrastelefacparte din AND-ultrupei COMAșitocmai de aceeaaceștipolisuntprezenţişiîn logo-ultrupei, în mod simbolic, printr-o panăşio bâtă care se întretaie.
Fanii care vorveniînPiața Mare din Sibiu voraveaprilejulsăîșiamintească de zilerăcoroase cu „Un Semn”, o baladădejacunoascută, întimpce „Dor” continuăpovesteacu un respiro de chitarărece, evoluândtreptatspre o zonă de visarecreatăprininserţiileelectronice.COMA promite un „Montagne russe” de emoţiiînPiața Mare din Sibiu, gânduriprinse „întrenimicşiabsolut”, de la marile „Delicii” ale atipicului – o piesă care propune o simetrieîntreagresivitateşiemoţie, până la „Vezi”, poate un nou „Apus” pentrufaniitrupei, o piesă care teva face săreciţişisăsimţiîn tandem cu membriitrupei.

Ultima oră

Comentariul meu