începe un weekend cu multă muzică, ateliere gastronomice, modă și sport. ce facem și cum ne distrăm la sibiu

Începe cu un week-end cu evenimente pentru toate gusturile. E modă, e muzică bună, sunt competiții sportive și expoziții. Așa că trebuie doar să vă organizați bine agenda pentru a ajunge la cât mai multe evenimente.

Super petreceri în Cotton Pub
Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionu sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane ”Man, i love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. Distracția continuă aici și sâmbătă seară, așa că aveți motive să vă rezervați din timp o masă în pub, la telefon 0752.268.866. Nici tersasa pub-ului nu rămâne în liniște, pentru că vineri și sâmbătă e petrecere cu DJ Rareș.începe un weekend cu multă muzică, ateliere gastronomice, modă și sport. ce facem și cum ne distrăm la sibiu

Sibiu Fashion Days promite două zile de modă care cu siguranță vă va inspira în alegerile vestimentare. Vineri și sâmbătă în Piața Mare vor defila manechine îmbrăcate în cele mai noi colecții ale designerilor români. Cine vine la Sibiu aflați de aici.

Sute de jucători se vor întrece în competiția 3X3, în parcarea Teatrului, la Sibiu Challenger. Ce se va întâmpla acolo citiți aici.

Astra Multicultural este un alt eveniment care vă va ține ocupați tot finalul de săptămână. Sunt pregătite concerte, degustări din bucate tradiționale ale mai multor culturi. Ce alte surprize sunt pregătite, aflați de aici.

La Sibiu Guitar Meeting vor răsuna și în acest an corzile a sute de chitariști veniți din toată țara. Programul din centrul Sibiului îl aflați de aici.începe un weekend cu multă muzică, ateliere gastronomice, modă și sport. ce facem și cum ne distrăm la sibiu

Piano Rocks IV este concertul de duminică seara de la Sala Thalia. Informații despre cine va urca pe scenă, aici.

Un film bun nu e de ratat, așa că Cinema Arta a pregătit proiecții noi. Programul complet al săptămânii, aici.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu