foto – tânăr bătut de un taximetrist la sibiu. spune că a fost agresat fără motiv

Să stai în parc cu prietenii, la o poveste, este poate cel mai banal lucru pe care îl poți face într-o după-amiază de duminică. Nici prin gând nu ți-ar trece că cineva ar putea veni să te lovească cu brutalitate, fără să îți spună măcar de ce. Unui tânăr sibian i s-a întâmplat asta, și nici măcar nu știe pentru ce a încasat pumni și picioare de la un necunoscut.

Lovit din senin
Celestin Berghea este un tânăr de 19 ani, care duminică după-amiază a ieșit în parcul de lângă Biserica din Ștrand. Povestea cu prietenii la una din mesele de acolo, când un bărbat s-a năpustit asupra lui. ”L-am văzut, dar credeam că merge să bea apă. Când la un moment dat a venit spre mine și a început să dea cu pumnii. M-a trântit pe jos și a mai dat în continuare cu picioarele”, povestește tânărul agresat. Acesta spune că nu își poate explica incidentul: ”Nu știu cine este omul ăsta, nu l-am văzut niciodată. M-a întrebat doar dacă mai vreau ouă. De aici presupun că m-a confundat cu vreun copil care o fi aruncat cu ouă după el, sau în mașină…nu știu”.

Îi este teamă
Celestin nu a depus plângere la poliție, pentru că se teme să nu aibă mai mult de suferit. ”Cred că a mai fost cu cineva, pentru că un prieten de-al meu a luat-o la fugă și cineva după el, de asta presupun că mai era cineva. Apoi am aflat că cel care m-a bătut ar fi taximetrist la 942 pe un Sandero. Nu am depus plângeri, pentru că nu vreau să mi-l pun în cap”, spune tânărul.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu