foto – elevii de nota zece ai sibiului premiați și felicitați la consiliul județean sibiu

Irina Linte, Cristina Hămbășan și Alex Frăsie, elevii ce au luat nota 10 la Bacalaureat la în județul Sibiu, au fost primiți miercuri la Consiliul Județean Sibiu, chiar de președinta Daniela Cîmpean.

Cei trei absolvenți de la bacalaureat au primit câteva premii din partea Consiliului Județean Sibiu, după performanța de a lua nota 10. Daniela Cîmpean a ținut să îi felicite pe copii și pe părinții acestora. ’’Astăzi am avut șansa să fiu gazda unor liceeni de NOTA 10 – Irina Linte din Tălmaciu, absolventă a Colegiului Gh. Lazăr, Cristina Hămbăşan din Sadu, absolventă a Liceului Teoretic Gustav Gündisch din Cisnădie şi Alexandru Frăsie, din Sibiu, absolvent al Colegiului Gh. Lazăr. Trei tineri care cu seriozitate și responsabilitate au obținut rezultatul maxim pentru munca lor. Felicitări și mult succes în continuare! Meritați toată aprecierea noastră!’’, a scris Daniela Cîmpean pe pagina sa de Facebook.foto – elevii de nota zece ai sibiului premiați și felicitați la consiliul județean sibiu
’’ Cei trei elevi de nota 10 ai județului Sibiu, care ne-au adus în topul județelor cu cele mai bune medii la bacalaureat, ne arată că rezultatele vin prin muncă. Nu sunt copii crescuți în puf. Familie monoparentală, navetă zilnică, job-uri de vară pentru a reduce din greutățile părinților – experiențele lor de viață sunt variate, dar au un numitor comun: dorința de a reuși prin forțe proprii! Cinste lor!’’, se arată și într-o postare pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Sibiu. Foto: Facebook – Daniela Cîmpean.

Ultima oră

Comentariul meu