foto - clasicele eclere reinventate de doi tineri la sibiu. sunt bune de te lingi pe degete
Eclerele de la Sucre pot fi personalizate cu orice fel de poză, mesaj sau desen. Și sunt extrem de delicioase. Foto: Street Food - Facebook

Cine nu a mâncat vreodată un ecler? Oricine știe că prăjitura lunguiață are cremă de cacao sau vanilie și e acoperită cu ciocolată. Credeați că asta e tot ce poate un ecler? Vă înșelați! Și mărturia gravei erori v-o aduc cei de la Sucre. Vorbim de Cassandra Rociu și soțul ei, iar cei doi au reinventat eclerul și ceea ce înseamnă el și l-au adus la cele mai înalte standarde ale gustului pe care le poate atinge o prăjitură.

Eclerul reinventat, gusturi de neuitat
Trend-ul în materie de dulciuri pleacă evident, de la chefii francezi. Ceea ce spun ei că se poartă în materie de gusturi, aia se mănâncă. Și ei au hotărât ca eclerul clasic să fie reinventat. Este un trend internațional care a ajuns și la Sibiu. ”Totul a pornit din Franța. Eclerul primește noi gusturi, arome, și chiar forme. Noi am adus aceste noutăți la Sibiu”, spune Cassandra Rociu, cea care produce în laboratorul Sucre eclerele la modă.foto - clasicele eclere reinventate de doi tineri la sibiu. sunt bune de te lingi pe degeteLa Sibiu eclerul a rămas pe forma lunguiață, însă aromele….aromele sunt unice și în combinații la care nu v-ați fi gândit. ”Primul loc este ocupat de caramelul sărat, care a prins foarte bine în orice fel de deserturi. Apoi avem aroma de snickers- eclerul e tras în ciocolată iar deasupra e presărat praf de aur”, dezvăluie Cassandra gusturile cele mai căutate. Lor li se adaugă cel de fistic și căpșuni cu apă de flori de portocal, cel de lime cu busuioc, de castane, de cafea, lămâie, dar și clasicele vanilie și ciocolată. foto - clasicele eclere reinventate de doi tineri la sibiu. sunt bune de te lingi pe degeteRețetele pe care Cassandra le-a adus în laboratorul ei le are de la mari maeștri ai cofetăriei franceze. ”Am participat la niște cursuri în domeniu cu chefi din Franța și ei ne-au dat rețetele, așa că sunt 100% franțuzești”, spune Cassandra.foto - clasicele eclere reinventate de doi tineri la sibiu. sunt bune de te lingi pe degete

foto - clasicele eclere reinventate de doi tineri la sibiu. sunt bune de te lingi pe degete

Eclere personalizate
Pe lângă aromele absolut delicioase eclerele de la Sucre mai aduc ceva nou pe piața sibiană. Ele pot fi personalizate cu orice fel de poză, mesaj sau desen. ”Clienții pot veni cu orice idee, noi o punem în practică. Personalizarea eclerelor este ceea ce oferin nou. La Neversea am mers cu eclere cu logo-ul lor, la fel vom face și pentru Untold. Un client chiar și-a cerut iubita în căsătorie cu un ecler pe care scria ”Vrei să fii soția mea?”, iar inelul l-a scuns în cremă”, povestește Cassandra.foto - clasicele eclere reinventate de doi tineri la sibiu. sunt bune de te lingi pe degeteMinunatele eclere le puteți comanda telefonic sau pe pagina de Facebook, dar trebuie să știți că pentru cele personalizate comanda minimă este de 10 bucăți. Sau puteți să sunați la 0744.796.064 și le spuneți la oameni că ați citit articolul pe Ora de Sibiu și vreți să comandați eclere.. 🙂

Ultima oră

Comentariul meu

Publică