video foto – primele imagini cu viitorul mall de lângă podul gării. peste 70 milioane euro costă festival centrum
Festival Centrum va costa 70 de milioane de euro și se va amenaja lângă Podul Gării

Municipalitatea sibiană a anunțat miercuri că viitorul centru comercial de tip MALL de lângă Podul Gării va fi gata în a doua jumătate a anului 2019. Acesta va avea în interiorul său un hypermarket Kaufland, multiplex cinema, restaurante și peste 1.200 locuri de parcare.

’’Sibiul va avea un centru comercial în zona Podului Gării, pe terenul fostei fabrici Simerom. Investitorul a prezentat municipalității și instituțiilor abilitate ultimele detalii cu privire la clădire și funcționalitatea acesteia, înainte de a solicita autorizația de construcție’’, se arată într-o postare pe pagina oficială de Facebook a primăriei Sibiu.video foto – primele imagini cu viitorul mall de lângă podul gării. peste 70 milioane euro costă festival centrumAdministrația locală a avizat construcția acestuia pe locația fostei fabrici Simerom de lângă Gara din Sibiu. Investitorul, SC Feastival SRL a prezentat la o ședință avută loc la sediul primăriei din Sibiu, ultimele detalii ale proiectului.video foto – primele imagini cu viitorul mall de lângă podul gării. peste 70 milioane euro costă festival centrumInvestitorul a prezentat variantele de construire a Mall-ului, iar termenul estimat de finalizare a lucrărilor este a II-a jumătate a anului 2019.
Festival Centrum va fi construit pe mai multe nivele, respectiv subsol, parter și două etaje. Centrul va pune la dispoziție peste 45.000 de metri pătrați de spații comerciale, de recreere și nu numai. video foto – primele imagini cu viitorul mall de lângă podul gării. peste 70 milioane euro costă festival centrumClădirea principală este amenajată cu deschideri între etaje. La etajul doi vor fi restaurante și fast-food-uri. Vor fi și cafenele în clădire, dar și un multiplex cinema și un hypermarket, respectiv Kaufland.

S-au prevăzut și 1.200 de locuri de parcare la subsol și pe terasa clădirii. Investiția este cifrată la 70 de milioane de euro. sursa foto&video: Primăria Sibiu – Facebook.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Mai nou asa e pe aici pe la Sibiu…..termene decalate (era planificat anterior ca termen de finalizare 2018),impozite marite,apa scumpa,spital cu probleme etc. Ma intreb cate trebuie sa se mai intample ca sibienii sa se sesizeze ca primarul si primaria Sibiu sunt total depasiti .

  2. Ce minciuni asa ati spus si anu trecut ca se va face mall si va fi gata la jumătatea anulului 2018 acum ati mai anulat cu 2 ani …rusine