sibienii încalcă regulile de circulație. ce au găsit polițiștii
foto: arhivă

În ciuda avertismentelor polițiștilor de la rutieră o parte dintre participanții la traficul sibin încalcă în continuare regulile de circulație.

În data de 11 iulie, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au depistat în trafic, pe bvd. V. Milea din Sibiu, un tânăr în vârstă de 16 ani, domiciliat în Șelimbăr, care conducea un moped. În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat că tânărul nu deținea permis de conducere iar mopedul este neînregistrat/neînmatriculat. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere (art. 334 alin. 1 și art. 335 alin. 1 cu aplicarea art. 38 alin. 2 din Codul penal).

În 11 iulie, în orașul Ocna Sibiului, polițiștii rutieri au oprit pentru control în trafic o femeie în vârstă de 28 de ani, în timp ce conducea un moped, în urma verificărilor efectuate fiind constatat că aceasta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul. Totodată, polițiștii rutieri au constatat că mopedul i-a fost încredințat spre conducere de către o persoană care cunoștea faptul că aceasta nu posedă permis de conducere.Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, respectiv încredințarea unui autovehicul către o persoană care nu posedă permis de conducere (art. 335 alin. 1 și alin. 3 cod penal)

În data de 12 iulie, în jurul orei 0010, pe str. Paris din municipiul Sibiu a fost sesizată producerea unui eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale (tamponare).La fața locului a fost solicitată prezența unui echipaj al Biroului Rutier Sibiu, care a constatat, în urma cercetărilor, faptul că un conducător auto (în vârstă de 46 de ani, domiciliat în municipiul Mediaș), a intrat în coliziune cu un autoturism parcat pe str. Paris.Conducătorul auto se afla sub influența băuturilor alcoolice – 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind în prezent cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului (art. 336 alin. 1 din Codul Penal).

Ultima oră

Comentariul meu