foto - școala micilor exploratori din richiș se încheie cu două evenimente speciale

Grupul de elevi din satul Richiş şi cel de la Centrul de Zi “Eu și prietenii mei” din Bucureşti implicați de Asociaţia MATKA în programul educaţional de vară “Școala Micilor Exploratori” pregătesc ultimele activități.

Școala Micilor Exploratori se încheie cu vernisajul expoziției “Transilvania prin ochi de copil” şi o reprezentaţie a spectacolului “Amintiri din epoca de şcoală”.
Expoziția “Transilvania prin ochi de copil” va avea loc la sediul Info Turism din Richiș (clădirea Căminului Cultural, parter) și reunește lucrările elevilor care au participat la atelierele de creaţie. Astfel, sâmbătă, 15 iulie, începând cu ora 17:30 vă invităm să vizionați o selecție dintre lucrările realizate de elevi la ateliere: fotografii documentare, obiecte din lemn şi alte piese manufacturate printr-o tehnică specială de lucru cu lână. Publicul este invitat să viziteze expoziţia copiilor gratuit, până la ora 19:30.foto - școala micilor exploratori din richiș se încheie cu două evenimente specialeArtele teatrale și performative vor fi în centrul atenției tot sâmbătă, începând cu ora 19 când se va juca “Amintiri din epoca de şcoală”. Spectacolul chestionează realitatea sistemului românesc de învăţare și a fost inspirat de experiențele personale ale echipei: Mihaela Michailov (dramaturg), Radu Apostol (regizor), Alexandru Potocean şi Katia Pascariu (actori).foto - școala micilor exploratori din richiș se încheie cu două evenimente speciale
Locuitorii satului Richiș și din împrejurimi sunt invitați să participe gratuit la spectacol, în limita locurilor disponibile. Spectacol se încheie cu o dezbatere cu publicul, moderată de echipa de creație.

Ultima oră

Comentariul meu