admiterea în licee la sibiu – colegiul gheorghe lazăr ia din nou ”spuma”. cea mai mare medie o are o elevă din argeș. lista completă

Ministerul Educaţiei a afişat miercuri rezultatele la admiterea în liceu la nivel național. La Sibiu o elevă din Argeș are cea mai mare medie și a optat pentru Colegiul Național Gheorghe Lazăr. Elevii cu primele șapte medii au ales să urmeze același liceu. Din top 20 medii la admitere, zece au fost acontate de Lazăr.

Şase specializări de la licee din Bucureşti, trei fiind de la liceul “Sfântul Sava”, se află în top 10 constituit în funcţie de ultima medie de admitere. Alături de acestea sunt două specializări de la Liceul “Fraţii Buzeşti” din Craiova şi câte una de la liceele “B.P. Hasdeu” din Buzău şi “Mircea cel Bătrân” din Constanţa. Patru elevi cu medii peste 9 nu au fost repartizaţi după prima sesiune de admitere la liceu.
La Sibiu Colegiul Național Gheorghe Lazăr rămâne cel mai căutat. ȘERBĂNOIU F. ANA ȘTEFANIA, este eleva cu cea mai mare medie generală, 9.99. Fata este din Argeș și a optat să învețe la Gheorghe Lazăr. De altfel dintre primii zece elevi cu mediile cele mai mari, șapte au mers la Lazăr, unul la LICEUL TEHNOLOGIC “SCOALA NATIONALA DE GAZ” MEDIAS și unul la COLEGIUL NATIONAL “O.GOGA” SIBIU.
Locurile la liceele din județul Sibiu nu au fost ocupate în totalitate.
VEZI AICI LISTA CU REPARTIZĂRILE LA LICEELE DIN SIBIU ȘI LOCURILE LIBERE RĂMASE

Ultima oră

Comentariul meu