VIDEO - Control la Sala Transilvania. Consiliul Județean a comandat un audit și e posibilă schimbarea lui Cornea
foto: arhivă

Președintele Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, este decisă să facă schimbări la nivelul conducerii instituțiilor subordonate Consiliului Județean Sibiu. Asta dacă în urma audit-ului vor fi nereguli. Primele controale se fac la sala Transilvania, acolo unde s-a comandat un audit al activității directorul Cornea.

Președintele CJ a anunțat că instituția a angajat încă un auditor, iar controalele au început cu Sala Transilvania. Aici nu se impun deocamdată schimbări de capacitate, pentru că prioritatea CJ este spitalul județean.

”La Sala Transilvania ne concentrăm să asigurăm funcționarea. Este important ca Sala Transilvania să funcționeze chiar și numai în această formulă. În ceea ce privește managementul instituțiilor din subordinea Consiliului Județean, a fost un an în care am analizat dacă managementul este eficient sau nu, am analizat cifre, și facem în continuare documentări. La acest moment la Sala Transilvania este o misiune de audit care să ne dea toate datele cu privirile la eficiența managementului, de cheltuire a banului public și administrarea patrimoniului propriu. Acolo unde sunt probleme vom ajunge inclusiv la schimbări de management.”, a declarat Președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Câmpean. Vedeți declarațiile mai jos, spre finalul fișierului video.

Ultima oră

Comentariul meu