VIDEO – Manuel Riva se întoarce la Sibiu. Promite super show vineri la Ursus Cotton Pub

Dacă nu aveți încă planuri făcute pentru vineri seară atunci puteți să alegeți fără să stați pe gânduri, să mergeți la Cotton Pub. Manuel Riva revine în cel mai tare pub din Sibiu. Intrarea este liberă.

Ursus Cotton Pub face o surpriză plăcută celor care caută distracție de calitate în weekendul ce bate la ușă. Cunoscutul DJ Manuel Riva, vine la platane vineri 7 iulie, cu începere de la ora 22.00.
Este pentru a doua oară în acest an când artistul care a strâns 14,5 milioane de vizualizări pe youtube cu hitul „Mhm Mhm”, mixează într-un club sau pub din Sibiu. ’’Ne bucurăm că am reușit să îl convingem pe Manuel Riva să revină la Cotton. Data trecută, în ianuarie a fost o seară extraordinară cu el la platane și am ținut mult ca el să revină la pupitru în pub-ul nostru’’, a spus unul dintre reprezentanții pub-ului de pe strada Rațiu. Dacă vrei să îți rezervi o masă pentru vineri seară la Ursus Cotton Pub, atunci sună la numărul de telefon 0752 268 866.

Manuel Riva, cel mai căutat DI al momentului în România
Manuel Riva a reusit sa ocupe primele locuri atat in topurile nationale cat si in cele internationale, piesa „Mhm Mhm” ajungand chiar si in Billboard Club Charts de cateva saptamani. Totodata, single-ul a fost #1 in iTunes si Shazam in tari precum Romania, Bulgaria, Cipru, Moldova, Lituania si Grecia, iar ca urmare a succesului international, artistul a fost nominalizat la premiile EMA, la categoria „Best Romanian Act”.

YouTube video

Dupa ce a luat prin surprindere publicul an dupa an, Manuel Riva experimenteaza cu stilul deep house pentru a-si crea proiectele muzicale solo, in calitate de DJ. Dorind sa aduca un plus productiilor sale, artistul alege intotdeauna voci unice, care transmit mesajul pieselor intr-un mod original. Urmăriți mai jos câteva dintre clipurile pieselor care l-au făcut să fie atât de apreciat de către fani.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu

Publică