video foto – a început obor fest 2017. vă așteaptă tiribombe, adrenalină și multă distracție

Festivalul care strange la un loc cele mai tari utilaje, tiribombe și topogane în materie de distracție și adrenalină, a început oficial joi după amiază. Evenimentul are loc în Târgul Obor până duminică inclusiv.

Împătimiții adrenalinei sunt așteptați preț de patru zile să testeze utilajele montate în locația devenită deja tradițională pentru Obor Fest. Festivalul are pregătite surprize pentru toată lumea. video foto – a început obor fest 2017. vă așteaptă tiribombe, adrenalină și multă distracțieCopiii vor fi cu siguranță mai mult decât încântați de tiribombe, topoganuri și multe alte oportunități de distracție și voie bună.video foto – a început obor fest 2017. vă așteaptă tiribombe, adrenalină și multă distracțieDe altfel distracția și spectacolul vor fi pentru întreaga familie. Pe cei mici îi așteaptă pe întreaga perioada Obor Fest jocuri, ateliere de pictură și creație, dulciuri concursuri și locuri de joacă pentru copii, teatru interactiv si foarte multe surprize.video foto – a început obor fest 2017. vă așteaptă tiribombe, adrenalină și multă distracțieDe altfel încă de joi sibienii au mers să se distreze în locația festivalului și au avut parte și de o surpriză din partea organizatorilor. Prețul unei ture pe oricare dintre utilaje este de 5 lei în loc de 7 lei în mod normal. video foto – a început obor fest 2017. vă așteaptă tiribombe, adrenalină și multă distracțieȘi gurmanzii își pot potoli foamea în zona de food, acolo fiind pregătită și multă bere rece sau băuturi răcoritoare. Dacă vreți să serviți ceva dulce sau o înghețată, ei bine puteți să faceți acest lucru, pentru că la Obor Fest se găsesc și astfel de bunătățuri.video foto – a început obor fest 2017. vă așteaptă tiribombe, adrenalină și multă distracție

Concerte de top sâmbătă și duminică
În weekend cor fi și concerte la Obor Fest. Lora Vescan, Puya și Maxim întrețin atmosfera sâmbătă seară cu recitaluri pe măsură. Duminică vor urca pe scenă Alexandru Urs, Radu Goța, Ionela Sterp, Dinu Iancu Sălăjanu și Orchestra, Răzvan Năstăsescu și Traian Stoiță.

YouTube video

Intrarea este liberă pentru toată lumea.

Ultima oră

Comentariul meu