universitatea lucian blaga le recompensează pe elevele de zece de la bac cu câte un laptop
Hămbășan Cristina de la LICEUL TEORETIC „GUSTAV GUNDISCH” CISNADIE și Linte Floarea Irina de la COLEGIUL NATIONAL „GH.LAZAR” SIBIU au luat note maxime la Bac. Foto: Facebook

Cele două eleve din județul Sibiu care au obținut media 10 la examenul de Bacalureat vor fi recompensate de Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu, în cazul în care vor decide să urmeze cursurile uneia din cele 9 facultăți ale universității sibiene.

Conducerea ULBS a decis să ofere câte un laptop performant fiecăreia din cele două eleve de nota 10.
”Doresc să le felicit pe Cristina Hămbășan și Irina Linte pentru performanța lor și să le transmit că le așteptăm pe amândouă să devină studente ale Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu”, a declarat rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, care a apreciat că situarea județului Sibiu pe primul loc în țară în urma examenelor de Bacalaureat este o performanță deosebită.

CITEȘTE ȘI: Elevele de nota ZECE de la BAC eroine acasă la ele – Irina și Cristina premiate de primăriile din Tălmaciu și Sadu
”Felicitări elevilor, dascălilor și părinților pentru aceste rezultate deosebite obținute la examenul de bacalaureat. Cu mare drag îi așteptăm la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu să devină viitorii noștri studenți”, a completat rectorul Ioan Bondrea.

Ultima oră

Comentariul meu