Rezultate Bacalaureat 2017 - Sibiul are două eleve de nota 10 la Cisnădie și Gheorghe Lazăr. Cine sunt acestea
Hămbășan Cristina de la LICEUL TEORETIC „GUSTAV GUNDISCH” CISNADIE și Linte Floarea Irina de la COLEGIUL NATIONAL „GH.LAZAR” SIBIU au luat note maxime la Bac. Foto: Facebook

La ora 12.00 în județul Sibiu s-au afișat toate notele obținute ce cei care au susținut examenul de bacalaureat în această primă sesiune. În județul Sibiu avem două note generale de zece. Hămbășan Cristina de la LICEUL TEORETIC „GUSTAV GUNDISCH” CISNADIE și Linte Floarea Irina de la COLEGIUL NATIONAL „GH.LAZAR” SIBIU sunt elevele care au luat notă maximă. Avem 493 de candidați respinși.

ARCAȘ D.D. DANIEL-ILIE de la COLEGIUL NATIONAL „O.GOGA” SIBIU a obținut și el o notă mare, respectiv 9.96, în timp ce colegele lui de la același liceu, CÂRDEI MD CRINA ALEXANDRA și VERDEȘ V.A. ERIKA-RÉKA au luat nota 9.95. S-au obținut în total 554 note între 9.00 și 10.00 în județul Sibiu. Au luat note sub 6.00 nu mai puțin de 493 de candidați.
CITEȘTE ȘI: Elevele de nota ZECE de la BAC eroine acasă la ele – Irina și Cristina premiate de primăriile din Tălmaciu și Sadu
La examenul de bacalaureat din această sesiune s-au înscris în unitățile de învățămant din județul Sibiu un număr de 2402 absolventi de liceu.
Vezi AICI rezultatele la examenul de bacalaureat 2017 pentru județul Sibiu.

Vezi mai jos imagini video din momentul afișării rezultatelor la Colegiul Național Octavian Goga din Sibiu.

Ultima oră