sibianul lucian todea a terminat cu succes celebra competiţie ironman. reacția ambasadorului duathlon challenge

Ambasadorul Duathlon Challenge, Lucian Todea, a participat la celebra competiţie Ironman, una dintre cea mai grele curse de triathlon din lume, desfăşurate în Klagenfurt, Austria, pe data de 2 iulie 2017.

Pasionat de sport şi de adoptarea unui stil de viaţă activ şi sănătos, Lucian s-a decis să îşi testeze limitele participând la o competiţie cu grad mare de dificultate, care a presupus 4 km înot + 180 km ciclism + 42 km alergare, o cursă pe care puţini oameni pot să o ducă la bun sfârşit. Dar pe care Lucian Todea a reuşit să o finalizeze cu succes, prin multă pasiune, tărie de caracter, voinţă şi antrenament continuu.
În fiecare an, Ironman Austria atrage aproximativ 3000 de sportivi din peste 60 de ţări, care concurează pe unul dintre cele mai frumoase trasee de triathlon din lume.

CITEȘTE ȘI: VIDEO FOTO Aventură de poveste a sibianului Lucian Todea la Ironman. A terminat cea mai dură cursă din lume
“În cele 14 ore cât mi-a luat mie să termin Ironman-ul din Austria, ai timp să te gândeşti la multe. Aşa că în timpul maratonului ce a urmat, dupa aproape 4 km de înot şi alţi 180 km de mers pe bicicletă, mă gândeam cum aş putea descrie acest Ironman. Şi răspunsul este: epic battle sau, în română, un război epic, în primul rând cu tine însuţi, pentru că Ironman-ul nu este pentru majoritatea o competiţie cu ceilalti, ci mai ales cu tine şi cu limitele pe care ni le impunem noi şi care, de multe ori, sunt mult mai departe decât credem. De aici şi cunoscutul „Anything is possible” al Ironman-ului. […] De ce epic battle? Pe de o parte, paradoxal, pe parcursul cursei timpul se dilata (mai ales spre finish) sau se contractă. Sunt momente când un kilometru pare că îţi ia să îl faci o „veşnicie” sau părţi din cursă care trec ca prin vis, super repede”., a declarat Lucian Todea după trecerea liniei de finish.
Lucian Todea este, începând de anul trecut, ambasador al competiţiei Duathlon Challenge, care se va desfăşura anul acesta pe 23 septembrie în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.
Înscrierile în competiţia de duathlon vor începe luna aceasta. Mai multe detalii pe site-ul www.acceptaprovocarea.com.

Ultima oră

Comentariul meu