celălalt bacalaureat de la sibiu – liceele cu cea mai slabă rată de promovare. avem unul cu zero promovați

Județul Sibiu s-a clasat pe primul loc în ceea ce privește rata de promovare la nivel național la examenul de Bacalaureat cu un procent de peste 83 la sută. Avem însă și licee în care numărul de promovați se poate număra pe degetele de la o mână. La Târnava nici un candidat nu a luat notă generală de trecere.

Dacă e să facem un clasament al celor mai slabe licee din județ după rata de promovare la Bacalaureat sau numărul de candidați ce au luat note generale peste 5.99, ei bine ”campion” este LICEUL TEHNOLOGIC „STĂNESCU VALERIAN” TIRNAVA, acolo unde din doi candidați nici unul nu a promovat.
LICEUL TEHNOLOGIC AUTOMECANICA MEDIAS îl secondează. Aici din 32 de candidați, doar unul a promovat examenul de Bac. La LICEUL TEHNOLOGIC „TIMOTEI CIPARIU” DUMBRAVENI din opt candidați, doar patru au promovat, iar la LICEUL TEHNOLOGIC „ILIE MACELARIU” MIERCUREA SIBIULUI din 15 candidați doar patru au promovat. În fine la LICEUL TEHNOLOGIC „NICOLAE TECLU” COPSA MICA din 19 candidați doar cinci au promovat.
CITEȘTE ȘI: Elevele de nota ZECE de la BAC eroine acasă la ele – Irina și Cristina premiate de primăriile din Tălmaciu și Sadu

Lazăr-ul și Goga, fără candidați respinși
LA polul opus avem trei licee din capitala județului unde nu s-a înregistrat niciun candidat respins. Este vorba de COLEGIUL NATIONAL „GH.LAZAR” SIBIU (213 candidați admiși), de COLEGIUL NATIONAL „O.GOGA” SIBIU (181 candidați admiși) și de LICEUL TEHNOLOGIC „TRANSCOM” SIBIU (doi candidați, ambii promovați).
COLEGIUL NATIONAL „SAMUEL VON BRUKENTHAL” SIBIU a avut un singur candidat respins, la fel ca și COLEGIUL TEHNIC „MEDIENSIS” MEDIAS. La LICEUL TEORETIC „C.NOICA” SIBIU și LICEUL TEHNOLOGIC „JOHANNES LEBEL” TALMACIU, au fost declarați respinși câte doi candidați.
CLICK AICI PENTRU STATISTICA PE LICEE LA SIBIU – BACALAUREAT 2017
Reamintim că singurele note de 10 în județul Sibiu au fost obținute de două eleve ce sunt originare din Tălmaciu și Sadu. Vezi AICI detalii despre acestea. Vezi AICI rezultatele la examenul de bacalaureat 2017 pentru județul Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu